Borysek

Galeryjka naszych pociech:)
swinka
Bulomaniak 3
Bulomaniak 3

Post autor: swinka »

Nigdy nie noszę papierów, choć wiem, ze przydało by się. Nie biorę ich nigdy, bo nie mam gdzie, zabieram w kieszeń zabawki dla psa, czasami kaganiec, wodę...papiery się nie mieszczą. Co do chęci bullków do wychodzenia na spacerki, to u mnie nie było tak kolorowo. Kosmos początkowo tzn. przez jakieś dwa miesiące (do czwartego miesiąca życia) na spacery nie chciała wychodzić wcale, tylko za drzwi, siku, kupa i do domu. Energi miała wtedy tyle, ze myślałam, że sobie z nią nie poradzę, a wybiegać się na dworze nie chciała. Teraz wszystko jest tak jak trzeba, Kosmos broi na dworze jak trza, a jak już idziemy na szkolenie to później mogę i ja w końcu odpocząć Bo u niej brak sił i w końcu śpi). Życzę Wam samych miłych chwil z Waszym małym diabełkiem, uwierzcie nie będzie łatwo!! Ale odwzajemniona miłość bullka jest tego warta :D
Życiowo czyli melanżowo:)
saxatilia
Bulomaniak 1
Bulomaniak 1

Post autor: saxatilia »

piesio w domu, połowę podróży przespał, w domu jak to wypada zrobił siku ( ale uniknął dywanu:P) na polku nie chciał.

legowisko na razie mu sie nie podoba, ale za to siedzenie miedzy nami na kanapie baaardzo :D

http://img815.imageshack.us/img815/7391 ... mg8753.jpg

lubi lizać po rękach i zaczepiac noskiem pana.

zobaczymy co jak sie wyspi :twisted:
Awatar użytkownika
Natalia
Bulomaniak 4
Bulomaniak 4

Post autor: Natalia »

Gratuluję!!!!!!!!!!!!!! No to teraz będzie ciekawie wasze życie wyglądać :D

psiak śliczny, życzę żeby każdy nowy dzień zaskakiwał was tak jak mnie od kiedy mój gnojek przyjechał do mojego domu :lol:
agusia_cch

Post autor: agusia_cch »

ale slodziak! :D zycze duzo cierpliwosci! :P i czekam na wiecej zdjec :D
saxatilia
Bulomaniak 1
Bulomaniak 1

pierwsze siku na polku!!! :D
aaalexja
Bulomaniak 1
Bulomaniak 1

Post autor: aaalexja »

piekna klucha :)
"czy konie mnie słyszą"
[img]http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/4;10752;101/st/20100203/e/My+Birthday/dt/6/k/9751/event.png[/img]
swinka
Bulomaniak 3
Bulomaniak 3

Słodki:) Powodzenia!!
saxatilia
Bulomaniak 1
Bulomaniak 1

Borys wieczorem 3 razy na polku sie wysikał i 3 kupy były, dzis rano zesikał sie na podłoge raz i zrobił kupsko, bo Pan powiedział ze przeciuez był niedawno :twisted: to sprzątał.

teraz znim wyszłam, z 15 minut sie wiercił na polu a zesikał sie jak wrocilismy do domu, w trakcie na niego krzyknełam to przestał.nie wiem co źle zrobiłam. zawsze mocno chwale jak zrobi siku na polu :)

obraził sie na chwile.

ma mnostwo fajnych zabawek a woli bawic sie kablami i skarpetką :D
Awatar użytkownika
Natalia
Bulomaniak 4
Bulomaniak 4

Post autor: Natalia »

ma mnostwo fajnych zabawek a woli bawic sie kablami i skarpetką

ja też byłam zdziwiona jak mój małolat zamiast sznurków, piłeczek i innych psich zabawek wybierał skarpety, kabelki itp.

Dzięki temu załatwił mi kabel do laptopa, ładowarkę do telefonu że o milionie pojedyńczych skarpetek nie wspomnę.

Ale kable trzeba zabezpieczyć i broń Boże nie zostawiać szczyla z nimi samego.

To trochę jak z małym dzieckiem, trzeba myśleć naprzód i mieć oczy z tyłu głowy :lol:
Marcislava
Bulomaniak 1
Bulomaniak 1

Post autor: Marcislava »

Ja mojego psiora uwage skierowalam od razu na puste butelki po wodzie, dzieki temu nie musze kupowac tak duzo zabawek, kable go nie interesuja, recyklacja darmowa a pies zadowolony :)
saxatilia
Bulomaniak 1
Bulomaniak 1

swinka
Bulomaniak 3
Bulomaniak 3

Nie krzycz na psiaka w trakcie kiedy sika w domu, nawet jeśli wiadomo,że nie wolno. Mały się będzie później bał przy Tobie załatwić, na dworze będzie się chował za krzaki i uciekał tak, żeby nie było widać jak się załatwia. Ja łapałam małą tak żeby się nie wystraszyła i szybko biegłam na dwór:)
mati074
Bulomaniak 2
Bulomaniak 2

Post autor: mati074 »

To tak jak u dzieci zabawki nie interesują fajniejsze są rzeczy takie jak np wałek :D a dla małego psiego dzieciątka fajna jest skarpetka :D niech się zdrowo chowa maluszek :D coś mi się wydaję że będzie z niego kawał chłopa :D
saxatilia
Bulomaniak 1
Bulomaniak 1

<QUOTE author="swinka"><s>
swinka pisze:</s>Nie krzycz na psiaka w trakcie kiedy sika w domu, nawet jeśli wiadomo,że nie wolno. Mały się będzie później bał przy Tobie załatwić, na dworze będzie się chował za krzaki i uciekał tak, żeby nie było widać jak się załatwia. Ja łapałam małą tak żeby się nie wystraszyła i szybko biegłam na dwór:)
</QUOTE>
o super.tak zrobie.
dzis czysto po nocy a spał na swoim legowisku :D rano szybko na zewnatrz to tak mu się chciało ze na klatce schodowej zaczął.
Pan rano spał więc pies wziął swoją zabawkę wielką ( koło do przeciagania) i pan miał po spaniu.
przekochany jest. budzi calusami i noskiem :D
agusia_cch

Post autor: agusia_cch »

na ktorym pietrze mieszkacie, moze sprobujcie go nosic na dol ? :)
ODPOWIEDZ