:)

Pierwszy krok na forum - będzie nam miło, jeśli założysz nowy temat i napiszesz parę słów o sobie i swoich psach.
Siania
Bulomaniak
Bulomaniak

:)

Post autor: Siania »

Witam wszystkich ponownie,ponownie, ponieważ kiedyś forum było tym miejscem , które odwiedzałam niemal codziennie. Czytałam o rasie , oglądałam wasze piękne świnki i bardzo często radziłam się Was w kwestiach zdrowotnych:) nie wiem czy na forum nadal są te same osoby ale w pamięci zapadła mi Viva-która cały czas działa na forum i cypelku , Witek cudownie biegający z psiakami podczas spotkań oraz urocza Pani , zaklinacz psów, mega cudowna behawiorystka , która pomogła mi ogarnąć Irkę i jej ADHD , pomogła mi zrozumieć , że to nie pies stanowi problem tylko ja. Nauczyła mnie jak pracować z psem i dzięki niej do tej pory bawimy się w targetowanie:] uczymy się nowych sztuczek :) i idzie nam całkiem nieźle:)Jak pisałam było to dość dawno:) Przez ten czas i dzięki Wam lepiej poznałam rasę , nauczyłam się wielu przydatnych rzeczy. Przypomnę , że mam bullinkę , Irkę vel LuLa, Ira ma 7 lat , jest drobną bulliną , tak myślę że drobną bo waży około 17 kg , nie ma rodowodu ale mimo to jest 100% bullterierem. Do niedawna byłam dumną właścicielką niespełna 18 letniego jamnika Cezara , niestety odszedł 14 maja :( Tak więc został nam jeden pies . O sobie mogę powiedzieć , że mam 26 lat i jestem pogodną osobą. Lubię czytać , objadać się słodyczami:) Kochani wracam do Was i mam nadzieję , że przyjmiecie nas cieplutko:) pozdrawiamy z Wieliszewa

ps jak ogarnę jak , to wstawię parę fotek Luleńki co byście mogli popodziwiać moją psinkę;)
Awatar użytkownika
Ann_Ki
Pomocny wiedzą: 1
Kontakt:

Re: :)

Post autor: Ann_Ki »

cześć :)
Awatar użytkownika
ex se natus
Pomocny wiedzą: 4
Pomocny wiedzą: 4
Kontakt:

Post autor: ex se natus »

to witamy ponownie :)
Awatar użytkownika
viva
Pomocny wiedzą: 2
Pomocny wiedzą: 2

Post autor: viva »

Witaj znowu :D
viva&Gebo&Bipi
anazuzana
Bulomaniak 1
Bulomaniak 1

Post autor: anazuzana »

heja :635:
Awatar użytkownika
Karin
Kontakt:

Post autor: Karin »

Łapka.
Pozdrawiamy Karina, Bolek "Bolas" i nasza AZUMI
Siania
Bulomaniak
Bulomaniak

Post autor: Siania »

mam problem z wstawieniem fotki :( nie mądra ja..help
aguś
Bulomaniak 1
Bulomaniak 1
Kontakt:

Post autor: aguś »

Helloł :D
CODZIENNIE RANO BUDZĘ SIĘ PIĘKNIEJSZA, ALE DZIŚ QRWA PRZESADZIŁAM
Awatar użytkownika
lukkrecja
Bulomaniak
Bulomaniak

Post autor: lukkrecja »

witamy :)
Ina & Mefisto :D
anazuzana
Bulomaniak 1
Bulomaniak 1

Post autor: anazuzana »

również witam :D
Awatar użytkownika
yoki
Pomocny wiedzą: 3
Pomocny wiedzą: 3
Kontakt:

Post autor: yoki »

Hej :)
www.bullytrip.republika.pl
Awatar użytkownika
Karolcia555
Bulomaniak
Bulomaniak

Post autor: Karolcia555 »

Ja zdjęcia wstawiam przez fotosik.pl . Jak się załaduje to wybieram opcje "kody na forum dyskusyjne", "Zdjęcie 500px na forum". I to co się skopiuje wklejam w odpowiedz na forum. Miło Was poznać , wiele nas łączy :) Mamy też mniejszego psiaka, nawet chyba coś z jamnika ma nasz Pikuś. I przykro nam bardzo z powodu odejścia przyjaciela, wyobrażam sobie jaki to ból :( Nasza bulinka też nie posiada rodowodu, od bulka nie odbiega dużo, zachowaniem również. Do tego też jest malutka, waży jak Wasza około 17 kilo :) Aaa, i ja również mam 26 lat :) Niecierpliwie czekamy na foteczki. Pozdrowienia!
ODPOWIEDZ