ps jak ogarnę jak , to wstawię parę fotek Luleńki co byście mogli popodziwiać moją psinkę;)
:)
:)
Witam wszystkich ponownie,ponownie, ponieważ kiedyś forum było tym miejscem , które odwiedzałam niemal codziennie. Czytałam o rasie , oglądałam wasze piękne świnki i bardzo często radziłam się Was w kwestiach zdrowotnych:) nie wiem czy na forum nadal są te same osoby ale w pamięci zapadła mi Viva-która cały czas działa na forum i cypelku , Witek cudownie biegający z psiakami podczas spotkań oraz urocza Pani , zaklinacz psów, mega cudowna behawiorystka , która pomogła mi ogarnąć Irkę i jej ADHD , pomogła mi zrozumieć , że to nie pies stanowi problem tylko ja. Nauczyła mnie jak pracować z psem i dzięki niej do tej pory bawimy się w targetowanie:] uczymy się nowych sztuczek
i idzie nam całkiem nieźle:)Jak pisałam było to dość dawno:) Przez ten czas i dzięki Wam lepiej poznałam rasę , nauczyłam się wielu przydatnych rzeczy. Przypomnę , że mam bullinkę , Irkę vel LuLa, Ira ma 7 lat , jest drobną bulliną , tak myślę że drobną bo waży około 17 kg , nie ma rodowodu ale mimo to jest 100% bullterierem. Do niedawna byłam dumną właścicielką niespełna 18 letniego jamnika Cezara , niestety odszedł 14 maja
Tak więc został nam jeden pies . O sobie mogę powiedzieć , że mam 26 lat i jestem pogodną osobą. Lubię czytać , objadać się słodyczami:) Kochani wracam do Was i mam nadzieję , że przyjmiecie nas cieplutko:) pozdrawiamy z Wieliszewa
ps jak ogarnę jak , to wstawię parę fotek Luleńki co byście mogli popodziwiać moją psinkę;)
- ex se natus
- Pomocny wiedzą: 4

- Kontakt:
Re: :)
to witamy ponownie 
- Karolcia555
- Bulomaniak

Re: :)
Ja zdjęcia wstawiam przez fotosik.pl . Jak się załaduje to wybieram opcje "kody na forum dyskusyjne", "Zdjęcie 500px na forum". I to co się skopiuje wklejam w odpowiedz na forum. Miło Was poznać , wiele nas łączy
Mamy też mniejszego psiaka, nawet chyba coś z jamnika ma nasz Pikuś. I przykro nam bardzo z powodu odejścia przyjaciela, wyobrażam sobie jaki to ból
Nasza bulinka też nie posiada rodowodu, od bulka nie odbiega dużo, zachowaniem również. Do tego też jest malutka, waży jak Wasza około 17 kilo
Aaa, i ja również mam 26 lat
Niecierpliwie czekamy na foteczki. Pozdrowienia!