Więc niech sobie takie kfiatki w pamiętniku zbiera,bo umieszczane w podpisie,wyjęte z kontekstu nic dobrego nie robią
wyjęte z kontekstu?jakiego kontekstu?wysil się choć odrobinę i znajdż sobie te posty z moimi cytatami..i opowiedz mi o kontekście,bo ja nie widziałem żadnego.
ciekawe olivko dlaczego cię wogóle nie zainteresowały znajdując się w postach swoich twórców.jak można takie idiotyzmy wypisywać,będąc właścicielem amstafa?świadczy to tylko o tym,że taka osoba moim zdaniem na właściciela się nadaje,ale chyba chomika.następnym razem intensywniej czytaj posty,a nie podpisy..
natalia mając jednego jakiegoś schorowanego,obciążonego osobnika wyciąga wnioski i prawa dotyczące całej rasy,a agusia specjalista od amstafow i pitów(podejrzewam,że od razu widzi różnicę),opowiada kompletne banialuki o tym,że pit z uchem,a amstaf bez to jest to..brawo.autorytet jak dla mnie taki,że serce się kraja,bo na szyderczy śmiech nie mam siły.
??? Z kształtu uszu...? Sugerujesz, że uszy źle się układają i należało by je skorygować?
skorygować?wątpię,żeby możliwa była korekta żle układającego się ucha,musiałbym podpytać specjalistów
natalia:przeczytaj wzorzec kształtu ucha,ciekawa lektura.