Cerbera skoro taki mądry jesteś to pokaż mi chociaż jeden filmik z pracującym AB który jest super sprawny , to że mam takie zdanie na temat tych psów nie jest tylko poparte moim widzi misie.
I będę pisać o rasach na temat których mam wyrobione zdanie i moja opinia opiera się na rozmowach z osobami które od lat zajmują się APBT , mają psy pracujące i wiedzę taką ze im do pięt nie dorastam i na obserwacji psów na szkoleniach , i na tym co przeczytam i sama jestem wstanie zobaczyć gołym okiem.
Nie obraź się ale szczeniaki na zdjęciach już teraz maja strasznie miękkie łapy a błękitny ma tak wywalone łokcie że hej .
Nigdzie nie napisałam ze AB to kundel bo FCI go nie uznaje , podkreślam cały czas że nie ważne jaka organizacja prowadzi księgi rodowodowe najważniejsze by ten rodowód był i pies miał udokumentowane pochodzenie !!
Więc albo jesteś złośliwy i widzisz co chcesz widzieć albo masz problemy z czytaniem ze zrozumieniem .
Więc czekam teraz na dowód że AB są super sprawne i że ludzie którzy są dla mnie autorytetem gówno wiedza za to TY wiesz lepiej

I trochę Ci nie poszło bo oliwka jest długoletnim hodowcą leonbergerów , zna się na tym co robi i malućki to Ty jesteś skoro tak bezczelnie zachowujesz się wobec kogoś kto ma tak duże doświadczenie i wiedzę hodowlaną , bo puki co to Ty kupujesz coraz większą liczbę psów i nic nie uhodowałeś ....
Zarozumiałością oraz bezczelnością człowieka jest mówienie, że zwierzęta są nieme, tylko dlatego że są nieme dla jego tępej percepcji.
Mark Twain