Prośba Do wszytskich uzytkownikow!! American Bully
Re: Prośba Do wszytskich uzytkownikow!! American Bully
Moge nawet jutro daj znac na pw 
- sebastiandub
- Bulomaniak 1

białe bulteriery są kalekami tak naprawdę. Wystarczy byle co i chorują.
dorosle ASTy z calym uchem nie podobaja mi sie! Pit z calym uchem - nie mam nic przeciwko, lecz AST to juz nie 'to'.
dorosle ASTy z calym uchem nie podobaja mi sie! Pit z calym uchem - nie mam nic przeciwko, lecz AST to juz nie 'to'.
to Moje 2 marzenie po miniutkach
http://img97.imageshack.us/i/img30552.j ... g30552.jpg
Uploaded with ImageShack.us
http://img97.imageshack.us/i/img30552.j ... g30552.jpg
Uploaded with ImageShack.us
-
agusia_cch
<QUOTE author="swinka"><s>
szkoda, ze ja tak daleko mieszkam
</QUOTE>swinka pisze:</s>Ty tu koleżanko cerbera nie wdawaj się w dyskusje tylko przyjedź w nasze strony i wybierz się z nami na spacerniakPzdr
szkoda, ze ja tak daleko mieszkam
Życiowo czyli melanżowo:)
Cerbera skoro taki mądry jesteś to pokaż mi chociaż jeden filmik z pracującym AB który jest super sprawny , to że mam takie zdanie na temat tych psów nie jest tylko poparte moim widzi misie.
I będę pisać o rasach na temat których mam wyrobione zdanie i moja opinia opiera się na rozmowach z osobami które od lat zajmują się APBT , mają psy pracujące i wiedzę taką ze im do pięt nie dorastam i na obserwacji psów na szkoleniach , i na tym co przeczytam i sama jestem wstanie zobaczyć gołym okiem.
Nie obraź się ale szczeniaki na zdjęciach już teraz maja strasznie miękkie łapy a błękitny ma tak wywalone łokcie że hej .
Nigdzie nie napisałam ze AB to kundel bo FCI go nie uznaje , podkreślam cały czas że nie ważne jaka organizacja prowadzi księgi rodowodowe najważniejsze by ten rodowód był i pies miał udokumentowane pochodzenie !!
Więc albo jesteś złośliwy i widzisz co chcesz widzieć albo masz problemy z czytaniem ze zrozumieniem .
Więc czekam teraz na dowód że AB są super sprawne i że ludzie którzy są dla mnie autorytetem gówno wiedza za to TY wiesz lepiej
I trochę Ci nie poszło bo oliwka jest długoletnim hodowcą leonbergerów , zna się na tym co robi i malućki to Ty jesteś skoro tak bezczelnie zachowujesz się wobec kogoś kto ma tak duże doświadczenie i wiedzę hodowlaną , bo puki co to Ty kupujesz coraz większą liczbę psów i nic nie uhodowałeś ....
I będę pisać o rasach na temat których mam wyrobione zdanie i moja opinia opiera się na rozmowach z osobami które od lat zajmują się APBT , mają psy pracujące i wiedzę taką ze im do pięt nie dorastam i na obserwacji psów na szkoleniach , i na tym co przeczytam i sama jestem wstanie zobaczyć gołym okiem.
Nie obraź się ale szczeniaki na zdjęciach już teraz maja strasznie miękkie łapy a błękitny ma tak wywalone łokcie że hej .
Nigdzie nie napisałam ze AB to kundel bo FCI go nie uznaje , podkreślam cały czas że nie ważne jaka organizacja prowadzi księgi rodowodowe najważniejsze by ten rodowód był i pies miał udokumentowane pochodzenie !!
Więc albo jesteś złośliwy i widzisz co chcesz widzieć albo masz problemy z czytaniem ze zrozumieniem .
Więc czekam teraz na dowód że AB są super sprawne i że ludzie którzy są dla mnie autorytetem gówno wiedza za to TY wiesz lepiej
I trochę Ci nie poszło bo oliwka jest długoletnim hodowcą leonbergerów , zna się na tym co robi i malućki to Ty jesteś skoro tak bezczelnie zachowujesz się wobec kogoś kto ma tak duże doświadczenie i wiedzę hodowlaną , bo puki co to Ty kupujesz coraz większą liczbę psów i nic nie uhodowałeś ....
Zarozumiałością oraz bezczelnością człowieka jest mówienie, że zwierzęta są nieme, tylko dlatego że są nieme dla jego tępej percepcji.
Mark Twain
Mark Twain
A może skrzyżujemy pitt bulla z shitz -tzu, wyjdzie bull -shit

"Krytyk i eunuch z jednej są parafii- obaj wiedzą jak, żaden nie potrafi"
[img]http://www.animavillis.pl/bannery/avbanner.jpg[/img]
[img]http://www.animavillis.pl/bannery/avbanner.jpg[/img]
Widzę że komuś tu nerwy puściły i nie ma co oczekiwać konstruktywnej odpowiedzi na moje pytanie ja pogodzi regulamin ZK ze swoimi planami.
A tak na marginesie mój post nie był obrażliwy natomiast Wasza odpowiedz jak najbardziej co o Was świadczy nienajlepiej.I tak się składa że ja hodowałam psy jak Wy na chleb mówiliście bep a na muchę ptapta.A mój przydomek jest w rodowodach większości Polskich leonbergerów,i wiele hodowli zaczynało na moim materiale,nie mówiac juz o tym że moje psy mieszkaja i są z powodzeniem wystawiane nie tylko w wielu krajach Europy,ale też w Stanach i Kanadzie.Do tego co już pewnie takim jak Wy całkiem się nie spodoba (bo to marnowanie czasu pieniędzy i energii)zajmuję się aktywnie adopcjami w mojej rasie i prawie cały czas mam u siebie jakieś psy na tymczasie i psy te często znajdują nowe domy za oceanem co również zajmuje mi kupe czasu a ich leczenie i doprowadzanie do odpowiedniego stanu to masa wyrzuconej w błoto kasy za która niejednego ttb z ameryki można by sprowadzić
A nicnierobienia raczej nie będę zazdrościć bo tak się składa że jestem lekarzem z ponad dwudziestoletnim stażem pracy i swoją pracę lubie i nie potrafiłabym pierdzieć w kanapę.
A moje bulki to moje zabawki które bardzo kocham i nie planuje mieć dziesięciu chociaż stać mnie na to.
To tyle gwoli wyjaśnienia i faktycznie niektórzy nie powinni pisać na forach.Dla mnie EOT
A tak na marginesie mój post nie był obrażliwy natomiast Wasza odpowiedz jak najbardziej co o Was świadczy nienajlepiej.I tak się składa że ja hodowałam psy jak Wy na chleb mówiliście bep a na muchę ptapta.A mój przydomek jest w rodowodach większości Polskich leonbergerów,i wiele hodowli zaczynało na moim materiale,nie mówiac juz o tym że moje psy mieszkaja i są z powodzeniem wystawiane nie tylko w wielu krajach Europy,ale też w Stanach i Kanadzie.Do tego co już pewnie takim jak Wy całkiem się nie spodoba (bo to marnowanie czasu pieniędzy i energii)zajmuję się aktywnie adopcjami w mojej rasie i prawie cały czas mam u siebie jakieś psy na tymczasie i psy te często znajdują nowe domy za oceanem co również zajmuje mi kupe czasu a ich leczenie i doprowadzanie do odpowiedniego stanu to masa wyrzuconej w błoto kasy za która niejednego ttb z ameryki można by sprowadzić
A nicnierobienia raczej nie będę zazdrościć bo tak się składa że jestem lekarzem z ponad dwudziestoletnim stażem pracy i swoją pracę lubie i nie potrafiłabym pierdzieć w kanapę.
A moje bulki to moje zabawki które bardzo kocham i nie planuje mieć dziesięciu chociaż stać mnie na to.
To tyle gwoli wyjaśnienia i faktycznie niektórzy nie powinni pisać na forach.Dla mnie EOT
<QUOTE author="Tosca"><s>
Mam gleboko w powazaniu co ona wychpodowała to jest jej sprawa,zobacz sobie na forum molosy YT filmy z pracujacymi ab. Sam mialem kilka apbt i niestety stwierdzam ze daleko im do ab. No wlasnie Ty mozesz powiedziec tylko co widzialas gdzies przez pare minut i ktos ci cos powiedzial.Nie posiadasz zadnego innego doswiadczenia,niestety tez nie wiesz czy juz cos wychodowalem czy nie wiec wciaz jestes marna. Lubisz afery saczyc jad bo nie masz nic madrego do powiedzenia i glupie dyskusje a ja nie mam ochoty tego ciagnac <COLOR color="#FF0000"><s></s><B><s></s>kretynko -mod. Ostrzeżenie. 3 ostrzeżenia kończą się banem. </B> </COLOR>skonczona wiec c.........
sie.
i juz nic nie pisz bo znow sie dopatrzysz ze glowy maja krzywe i lapki slabe karpia na plecach bo przeciez cos gdzies widziałas i ktos ci powiedzial
aaaaaaaaa i nie zapomnij napisac ze jestem pseudo hodowca bo na tyle cie stac tylko miernoto
milego dnia
</QUOTE>Tosca pisze:</s>Cerbera skoro taki mądry jesteś to pokaż mi chociaż jeden filmik z pracującym AB który jest super sprawny , to że mam takie zdanie na temat tych psów nie jest tylko poparte moim widzi misie.
Więc czekam teraz na dowód że AB są super sprawne i że ludzie którzy są dla mnie autorytetem gówno wiedza za to TY wiesz lepiej![]()
Mam gleboko w powazaniu co ona wychpodowała to jest jej sprawa,zobacz sobie na forum molosy YT filmy z pracujacymi ab. Sam mialem kilka apbt i niestety stwierdzam ze daleko im do ab. No wlasnie Ty mozesz powiedziec tylko co widzialas gdzies przez pare minut i ktos ci cos powiedzial.Nie posiadasz zadnego innego doswiadczenia,niestety tez nie wiesz czy juz cos wychodowalem czy nie wiec wciaz jestes marna. Lubisz afery saczyc jad bo nie masz nic madrego do powiedzenia i glupie dyskusje a ja nie mam ochoty tego ciagnac <COLOR color="#FF0000"><s></s><B><s></s>kretynko -mod. Ostrzeżenie. 3 ostrzeżenia kończą się banem. </B> </COLOR>skonczona wiec c.........
<QUOTE author="oliwka"><s>
Wyhoduj sobie nawet świetego mikolaja KOMUNA SIE SKONCZYŁA
ja nie musze nic robic bo juz zarobilem wiec bez reszty oddaje sie moim psom, mysle ze dyskusja jest bez sensu bo przeciez wszyscy tu najmadrusie tu sa . Pracowałem w krk TOZ przez kilka lat . A co do zw to o to niech cie juz glowa nie boli.
</QUOTE>oliwka pisze:</s>Widzę że komuś tu nerwy puściły i nie ma co oczekiwać konstruktywnej odpowiedzi na moje pytanie ja pogodzi regulamin ZK ze swoimi planami.
A tak na marginesie mój post nie był obrażliwy natomiast Wasza odpowiedz jak najbardziej co o Was świadczy nienajlepiej.I tak się składa że ja hodowałam psy jak Wy na chleb mówiliście bep a na muchę ptapta.A mój przydomek jest w rodowodach większości Polskich leonbergerów,i wiele hodowli zaczynało na moim materiale,nie mówiac juz o tym że moje psy mieszkaja i są z powodzeniem wystawiane nie tylko w wielu krajach Europy,ale też w Stanach i Kanadzie.Do tego co już pewnie takim jak Wy całkiem się nie spodoba (bo to marnowanie czasu pieniędzy i energii)zajmuję się aktywnie adopcjami w mojej rasie i prawie cały czas mam u siebie jakieś psy na tymczasie i psy te często znajdują nowe domy za oceanem co również zajmuje mi kupe czasu a ich leczenie i doprowadzanie do odpowiedniego stanu to masa wyrzuconej w błoto kasy za która niejednego ttb z ameryki można by sprowadzić![]()
Wyhoduj sobie nawet świetego mikolaja KOMUNA SIE SKONCZYŁA
- sebastiandub
- Bulomaniak 1

rozmowy na takim poziomie przypominają mi poziom polityków w Polsce
cerbera,taki poziom odpowiedzi na wyimaginowany atak na twoją osobę to obłęd.Skąd ten pęd do wzajemnego się obrażania.Chciałbym was poobserwować w spotkaniu na żywo
..wy byście się pewno pobili,a wasze psy pogryzły..
W każdym razie rozmowy na tym poziomie tracą dla mnie sens..
PS:tosca,nawet gdyby AB nie było zdolne do jakiejkolwiek sprawnej pracy,jakie to ma znaczenie?czy jest to wyznacznikiem czegokolwiek?co ze wszystkimi buldogami angielskimi,mastifami neapolitańskimi,mopsami mającymi problemy z oddychaniem i dziesiątkami innych ras?Ludzie,macie trudność rozmawiać na poziomie wyższym od blokersowego?
cerbera,taki poziom odpowiedzi na wyimaginowany atak na twoją osobę to obłęd.Skąd ten pęd do wzajemnego się obrażania.Chciałbym was poobserwować w spotkaniu na żywo
W każdym razie rozmowy na tym poziomie tracą dla mnie sens..
PS:tosca,nawet gdyby AB nie było zdolne do jakiejkolwiek sprawnej pracy,jakie to ma znaczenie?czy jest to wyznacznikiem czegokolwiek?co ze wszystkimi buldogami angielskimi,mastifami neapolitańskimi,mopsami mającymi problemy z oddychaniem i dziesiątkami innych ras?Ludzie,macie trudność rozmawiać na poziomie wyższym od blokersowego?
białe bulteriery są kalekami tak naprawdę. Wystarczy byle co i chorują.
No to szok , pokazałeś klasę ...
Zarozumiałością oraz bezczelnością człowieka jest mówienie, że zwierzęta są nieme, tylko dlatego że są nieme dla jego tępej percepcji.
Mark Twain
Mark Twain
Oto strasznie niesprawny buldog tosca
ktory tylko chodzi po drzewach
http://www.youtube.com/watch?v=LWTcNyuc234
i masz tam tez pare innych filmikow z obrony itp itd
ale ty pewnie "cos" gdzies slyszalas albo ktos ci "cos" powiedzieał
http://www.youtube.com/watch?v=LWTcNyuc234
i masz tam tez pare innych filmikow z obrony itp itd
ale ty pewnie "cos" gdzies slyszalas albo ktos ci "cos" powiedzieał
Ja nawet nie wiedziałam, że one są tak różnie umaszczone...no całkiem mało sprawne psiaczki 
Życiowo czyli melanżowo:)