a propos głupoty to wlasnie moj sąsiad popisal sie wczoraj a ze mamy dosc upierdliwca dostał riposte i teraz ani jego ani jego swietego Goldena na ogrodku nie widac.Sasiadujemy z wlascicielem 3letniego goldena od niedawna , Pan widzac moje psy czyli starutka pitbullke i warjata bulla Baggi ,stali bywalcy wiedzą co to za egzemplaż ,stwierdził ze mamy tak grozne psy ze zyczy sobie wzmocnienia płotu i to natychmiast . Wynajmuje wiec nie bede komus stawiac plotu bo to kosztuje, płot jest taki typu mysliwski ,stara ma w nosie Golda a mlody chciał sie bawic jak zobaczył takie wielkie i kudlate a ze Goldek wredny jest to jak Baggi wsadził łep w szczeble to go uzarl,od tej pory jak Baggi widzi Goldena dostaje szalu i rzeczywiscie plot az sie trzesie. Pan upierdliwy oczywiscie korzysta z ,,naszego plotu,, bo nie postawil swojego ale dzień w dzien marudzil. Ja nie jestem chamska i pilnuje ze jak jego Golden jest na ogrodzie to warjat mój siedzi w domu ale on nie jak Baggi na ogrod to z cichacza wypuszcza swojego psa ,no i Baggi warjuje . Wczoraj sąsiad nie zwarzając na to ze mamy gości wylazl na taras i skwitował, czy wkońcu zrobicie ten plot bo wasz pies pogryzie mojego a wogule Państwo macie zezwolenie na psa bo to grozna rasa ,ja nie wiem ale ja sie obawiam o swoje zdrowie o psie juz nie wspomne, jak mozna morderców trzymac w domu. Moj maz nie wytrzymal i sie odciął ,,NO PSA TO SZKODA ALE CIEBIE TO POWINIEN UPIERD...Ć,,sorki ale przytaczam texst.Ja sie pytam czy moj pies ugryzl pierwszy NIE ! jego pies ugryzł mi psa a teraz zdziwiony ,ze szalu dostaje a po drugie jak sie czuje zagrozony to niech postawi swój plot a nie z 3 stron korzysta z cudzych, a tak nawiasem jego Golden jak go trzymaja przed domem przez całe dnie to rzuca sie na wszystkich i na wszystko ale oczywiscie on tego jakos nie widzi i nie słyszy. No wkońcu sie wyzalilam

a szczerze mówiac jaki ten jego Golden ma być jak Pan wredny .
Sanitas Animalum pro salute Homini....