</QUOTE>ty-mon pisze:</s>
czy trudno jest zapanowac nad suka kiedy ma cieczke i czy to sie wiaze z jakimis wielkimi przedsiewzieciami?
Z moich doświadczeń wieeloletnich
Niemniej jednak wszystko zależy od tego jaki egzemplarz Ci się trafi.
</QUOTE>ty-mon pisze:</s>
czy trudno jest zapanowac nad suka kiedy ma cieczke i czy to sie wiaze z jakimis wielkimi przedsiewzieciami?

</QUOTE>Tosca pisze:</s>Nie demonizujmy tak wydzieliny z siurka (...) raz na jakiś czas jak się postara to zostawi ślad na spodniach ale da się to przeżyć i na pewno jest mniej uciążliwe od cieczki .
</QUOTE>Di83 pisze:</s>A co trzeba wycierać dupinkę??to ja nic o tym nie wiem-proszę o jakieś szczegóły.mojemu kundelkowi podcierałam,ale tylko jak miał rozwolnienie![]()
</QUOTE>ty-mon pisze:</s><QUOTE author="Di83"><s></QUOTE>Di83 pisze:</s>A co trzeba wycierać dupinkę??to ja nic o tym nie wiem-proszę o jakieś szczegóły.mojemu kundelkowi podcierałam,ale tylko jak miał rozwolnienie![]()
bulla nie mialem ale czytalem ze jak nie wytrzesz to musisz sie liczyc z kleksami na scianach czy kanapach. sam o siebie nie moze zadbac bo nie siegnie w te rejony wiec pozostaje wycieranie po kazdym spacerze. sikawke tez trzeba wycierac zeby nie zdalo sie jakies zakazenie.