Jaka waga w jakim wieku?
Jaka waga w jakim wieku?
Już kilka razy słyszałam że moja Nellka mało waży ... jak dla mnie wygląda dobrze jest proporcionalna
w chwili obecnej brakuje jej tygodnia do 6 miesięcy i ma 17 kg wagi
od hodowcy staffików słyszałam miesiąc temu że 15 kg na 5 miesięcy to bardzo mało jak na bulla .... ?? jak to rozumieć
Przez pierwszy miesiąc pobytu u nas podwoiła swoją wagę
2 mc swojego życia - 4,5 kg
3 mc życia - 8 kg
4 mc życia - 11 kg
5 mc życia - 15 kg
6 mc życia - 17 kg
Dodam ze mała wcina suchą karmę
Napiszcie jak to było lub jest u was bo nie daje mi to spokoju...
Aha i w kłębie ma 40 cm ...
w chwili obecnej brakuje jej tygodnia do 6 miesięcy i ma 17 kg wagi
od hodowcy staffików słyszałam miesiąc temu że 15 kg na 5 miesięcy to bardzo mało jak na bulla .... ?? jak to rozumieć
Przez pierwszy miesiąc pobytu u nas podwoiła swoją wagę
2 mc swojego życia - 4,5 kg
3 mc życia - 8 kg
4 mc życia - 11 kg
5 mc życia - 15 kg
6 mc życia - 17 kg
Dodam ze mała wcina suchą karmę
Napiszcie jak to było lub jest u was bo nie daje mi to spokoju...
Aha i w kłębie ma 40 cm ...
[img]http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;51;101/st/20070629/n/NELLY/k/5f23/age.png[/img]
-
Edyta Nowacka
- Pomocny wiedzą: 5

- Kontakt:
-
Lukrecja
-
Lukrecja
<QUOTE author="Patrycja"><s>
Nie pisałam pod kontem ze Wasz jest spasiony i szczerze nawet mi to przez myśl nie przeszło. Pisałam pod kontem swojego psa ale jak patrzę na nią to jakby ważyła więcej to byłby stół wiec chyba do jej wzrostu i chudych nóżek te 26 kg wystarczy
</QUOTE>Patrycja pisze:</s>Nasz Tyson tez wyglada ok .. nie wyglada na spasionego ...![]()
Nie pisałam pod kontem ze Wasz jest spasiony i szczerze nawet mi to przez myśl nie przeszło. Pisałam pod kontem swojego psa ale jak patrzę na nią to jakby ważyła więcej to byłby stół wiec chyba do jej wzrostu i chudych nóżek te 26 kg wystarczy
-
Patrycja
-
Lukrecja
-
Rocco
-
Lukrecja
a co Wy się tak tą wagą przejmujecie? Psinka ma być proporcjonalna a nie upasiona i nie ważne czy będzie ważyć 20,30 czy 40 kilo. Ja też tak kiedyś myślałam że im większa waga i wzrost to suuuuper. Moja np waży 2razy więcej jak chcę ją zwalić z łóżka a jak chce iść na spacer to jakoś tak nadspodziewanie lekka i zwinna się robi 
-
Lukrecja