zuz- tu nie chodzi o wychowanie psa w domu, bo z tym nie ma zadnego problemu suka uczy sie bdb nie ma z nia najmniejszych problemow jesli chodzi o zachowanie w domu.. I nie pisz mi prosze ze jelsi ktos ma dziecko to nie powinien decydowac sie na bulla czy innego psa- zobacz ile na forum bulli ma w domu male dziekco

I to nei zmieni decyzji naszej o posiadaniu psa i bedzie to wlasnie bulterier a skoro ty masz takie a nie inne zdanie o posiadaniu psa i dziecka w jednym domu to twoja sprawa ja mam inne.. I druga sprawa, na posiadanie normalnego psa(nie z takim strachem poza domem) mam wystarczajaco duzo czasu i uwagi. Bo z suka ile moge to sie bawie ucze, gotuje jej i rozpieszczam. I tylko ten jeden fakt burzy tu wszystko a powtarzac sie nei bede nie mamy czasu na jezdzenie z nia do treserow i proby eliminowania strachu, bylismy w zwiazku k na seksji terierow i powiedziano nam ze mala szansa na to aby pies ten mogl uczestniczyc w wystawach.. Jesli nawet przelamie sie do swiata to strach pozostanie i moze ujawic sie w roznoraki sposob w zaleznosci od danej sytuacji. To juz zpsa nei wyjdzie, najlepiej to podobno dom z ogrodem i nie wystawianie jej bo moze byc roznie.
Teraz bylam z nia 20 min na polku bo maluszek zasnol i wiecie jak spacer wygladal? Stalam juz nieruchomo zeby sie z nia nie szarpac i ciagnac jej bo isc juz kompletnie nie chce, a ona na calej dlugosci smyczy wyciaganej sprint w jedna, zatrzymanie, sprint w druga strone i tak w kolko jak opetana, ma juz jakas fobie normalnie, zal mi jest jej cholernie!