Krajowa Wystawa Terierów Białystok 28.08.2010

Awatar użytkownika
yoki
Pomocny wiedzą: 3
Pomocny wiedzą: 3
Kontakt:

Krajowa Wystawa Terierów Białystok 28.08.2010

Post autor: yoki »

28.08.2010 r. Krajowa Wystawa Terierów (CAC)

sędzia: Andrzej Pławiński

miejsce: Stadion MOSiR w "Zwierzyńcu", Białystok, ul. 11 Listopada 28

Stawka:

Psy:

Pośrednia

NAUGHTY BANDERAS OF EXCALIBUR

Championów

MERLIN MORFEUSZ OPALPLAST

Suki:

Młodzież

GENERAL JOY Bully Trip

ROMANTIC LADY Timar
Awatar użytkownika
Bullwitmo
Pomocny wiedzą: 4
Pomocny wiedzą: 4
Kontakt:

Post autor: Bullwitmo »

<QUOTE author="aaalexja"><s>
aaalexja pisze:</s>a co z nim nie tak ? ....źle sędziuje ? ....ja sie na tym nie znam. Ale zapisując pieska na wystawę nie wiem ile i jakie bedą psy. Nie znamy sedziów ...i nie chcemy znac. A w czym problem ?
</QUOTE>
<B><s></s>aaalexja </B>, nie wiem czy czytujesz forum sauronowe, ale dla tych co nie czytują wstawiam cytat po dzisiejszej wystawie terierów:
<QUOTE><s>
</s>Krótka refleksja po wystawie...
Stawka ilościowo powalała na kolana, ale bardziej powaliło nas dzisiaj zachowanie sędziego Pławińskiego. Dokładnie pamiętam wrażenia z naszej pierwszej wystawy w Wawie gdzie poleciały słowa "sędzia kalosz". Dziś niestety, ale ponownie cisnęły się na usta. Zachowanie sędziego przy wybieraniu Zwycięzcy Rasy było poprostu skandaliczne :!: ( w porównaniu stanęła Wuzeta vel Józek i Merlin Morfeusz) Otóż w trakcie porównania sędzia odwrócił się plecami do wystawiających podszedł do taśmy ringowej i do osób, które przyjechały z Morfeuszem powiedział: " Co??? Suka o wiele ładniejsza??? No ale pies bardziej gotowy". My staliśmy obok jak wryci, bo te słowa brzmiały tak jakby chciał powiedziec "no jak mam przyznać wam Boba"?? Następnie odwrócił się powiedział Adze - formuowej Benito, że suka jest ładniejsza, ale jeszcze ma czas i dał Boba psu!!! Nie chodzi tu już o to czy to był słuszny wybór czy nie (Choć naszym zdaniem ten wybór był wielkim nieporozumieniem, bo niedość, ze suka była ładniejsza to pies wcale się nie wystawił), ale temu sędziemu na pewno brak profesjonalizmu!!!! (Żeby było jasność nie mam nic przeciwko właścicielom Morfeusza)
</QUOTE>
Witek
Rona [*]
[url=http://www.bullwitmo.pl/][img]http://www.bullwitmo.pl/images0/bullwitmo_banner.gif[/img][/url]
ODPOWIEDZ