sa tu bulle z bydgoszczy?

tu planujemy i organizujemy zloty, spotkania, wspólne imprezy..
agusia_cch

sa tu bulle z bydgoszczy?

Post autor: agusia_cch »

jesli tak to moze jakis spacerek?:)
fontas
Bulomaniak 1
Bulomaniak 1

Post autor: fontas »

Z tego co mi wiadomo to z Bydzi tak nie bardzo są tu bulki wiesz.. Ja jestem z okolic torunia. Do bydgoszczy mam ok 130km.. I bardzo chętnie bym się pisał na spacerek ale jestem w trakcie rozmów o adopcję pieska. Niestety jeszcze nie posiadam. Ale gdy to sie zmieni odwiedze temat jeszcze raz napewno ;) pozdrawiam.
agusia_cch

wiem ze tu bulli za wiele nie ma, na ulicy prawie sie nie spotyka, a jak jestesmy na spacerze to ludzie sie na nas patrza jak na kosmitow, szczegolnie ze mieszkamy w dzielnicy, gdzie jest wiekszosc starszych osob :P amstaffow znamy duzo, nasza Zara ma pelno przyjaciol:P ale tez wszyscy starsi, no a malemu co innego jeszcze w glowie... zary ani innych nie dogania, my staramy sie z nim jak najwiecej bawic ale w jego oczkach widac ze chcialby z pieskiem... a moze do chelmna masz blizej? zreszta jestesmy w stanie umowic sie na neutralnym gruncie, np w polowie drogi :D takze zycze powodzenia!:D
Ostatnio zmieniony wt lut 16, 10 11:54 am przez agusia_cch, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
Złośnica
Pomocny wiedzą: 5
Pomocny wiedzą: 5
Kontakt:

Post autor: Złośnica »

w Bydgoszczy mieszka na pewno synek Lugera- Hallem wraz z mamą Gia ( Reaktywacja Matrix Buteo ) ale właścicielki Eweliny już dawno na forum nie było.
fontas
Bulomaniak 1
Bulomaniak 1

Post autor: fontas »

Dziękuję i napewno będę o tym pamiętal ;D jeżeli tylko dojdzie do adopcji to napewno się jeszcze odezwę. Hmm.. Neutralnym tak.. Może toruń? ;)
luiza
Bulomaniak 1
Bulomaniak 1

Post autor: luiza »

Jest kilka bulli w Bydzi :) Osobiście znam 3 :) a kilka widziałam przejazdem przez miasto :) Jedna sunia to biała Coco (z Bullova-chyba) mieszka na Fordonie :d w bloku obok mnie czasem rezyduje młoda biała sunia ale przyjeżdża tylko w odwiedziny :( moja koleżanka ma białą sunię którą przejęła od kobiety która przyprowadziła sucz do weta żeby Ją uśpić - bo podobno agresywna (oczywiście bujda- w weekend będę się z nią widziała to zapytam o namiary dla Ciebie :) jest też Nad wisłą na fordonie pręgowany samiec ale Go nie znam :(( Jedenego białego mijamy czasem koło I Urzędu Skarbowego. A koło męża pracy na Szubińskiej kobieta wyprowadza 2 :D białą sunię i pręgusa albo na odwrót. Pewnie są też gdzie indziej :twisted: ale nie zawsze można wysiąść z auta żeby dorwać właściciela z bulldzidzią :)

Aha! jeszcze kiedyś spotkaliśmy pana z białą sunią koło Galerii pomorskiej, została bardzo wyczochrana przez Nasze dzieciaki i nas oczywiście- nie pamiętam przydomku ale była z hodowli.

ps. My też mamy nadzieje się wkrótce zabullić ale to czas pokaże 8)
agusia_cch

to bardzo prosze o o te namiary!:D a te dwa bulle z blonia to znamy ale nawet jak nie mielismy jeszcze naszego brzdaca to pies (tam jest pies i suczka) rzucal sie na nasza Zare, musielismy ich omijac szerokim lukiem... :( ale piekne to one sa... A cocoloco bulove tez kojarze, nie wiedzialam ze ona z CB...
MoKu
Bulomaniak 1
Bulomaniak 1

Post autor: MoKu »

Ja też jestem z Bydgoszczy :D i jak gdzieś wcześniej pisałam, wracamy do Polski we wakacje... bardzo będzie nam miło poznać inne bydgoskie buliki - spotkania na pewno nie odmówimy :D Jesteśmy ze Szwederowa, pozdrawiamy rodzinne strony :D :wink:
agusia_cch

to bardzo sie cieszymy i czekamy z niecierpliwoscia... :D
brx13
Bulomaniak 1
Bulomaniak 1

Post autor: brx13 »

A ja mam 100 km do Bydgoszczy i często tam bywamy :D
agusia_cch

to dajcie znac jak bedziecie nastepnym razem :)
agusia_cch

brx13 moze na swieta w CB bedziesz?:D
zula
Bulomaniak
Bulomaniak

Post autor: zula »

jeszcze niedawno mieszkaliśmy w Bydgoszczy, teraz stacjonujemy między Grudziądzem , a Świeciem.

do dyspozycji mamy trzy rezerwaty , brzeg Wisły i dwa bulteriery

wpisz w wyszukiwarce Czarcie Góry

zapraszamy
"żadnego Grabicy nie znam i znać nie chcę, a jego rozkazy mam w doo..pie"
agusia_cch

a ile psiaki maja? my pochodzimy z chelmna:) a czarcie gory to gdzies kolo legu?
zula
Bulomaniak
Bulomaniak

Post autor: zula »

czarcie góry na drugiej stronie wisły 5-lat
"żadnego Grabicy nie znam i znać nie chcę, a jego rozkazy mam w doo..pie"
ODPOWIEDZ