</QUOTE>elefterija pisze:</s>To nie był wypadek, nikt myślący nie bierze chyba tego pod uwagę...
[*][*][*]
Co masz na myśli???

</QUOTE>SisiKLIKA pisze:</s>Pan Prezydent Kaczyński ,którego byłem zwolennikiem choć miałem nie raz różne zdanie niż On sam nt. pewnych decyzji to uważam ,że Był to NAJLEPSZY prezydent po czasach komuny.Właśnie jego Polityka była Polityką Historyczną tzn. wiele osób przez długi czas było zapomnianych
chodzi mi o Żołnierzy AK ,powstańców i działaczy solidarności oraz wielu innych ludziach którzy
w walce za Ojczyznę czasem płacili najwyższą cenę.Dla mnie osobiście największą Hańbą jako Polaka był okres Prezydentury Kwaśniewskiego
,który nawalony jak świnia stał w miejscach największych mordów Polskich obywateli i Polskich Żołnierzy.
No i dla mnie jest oczywiste ,że nie mówiło się w tym czasie o Westerplatte czy Oświęcimiu czy jeszcze innych miejscach masowych
mordów na Polakach i nie tylko.O tym też ludzie pamiętają i pamiętać
będą i będzie mowa o tym wtedy w TV i radiu i gazetach gdy będą
trwały rocznice tych wydarzeń.Gdy niedawno mieliśmy piątą rocznicę śmierci Papieża to też wszędzie tylko o tym mówiono i w telewizji były pokazywane filmy o Papieżu wspomnienia znajomych itp.
Wtedy nikt nie mówił ,że dobra dobra my tu o Papieżu a przecież
Oświęcim też był...

</QUOTE>McDalena pisze:</s>.... bo naszemu narodowi to tylko rocznic, pogrzebów, rozgrzebywania ran, przeprosin od wszystkich narodów, poklasku tym bohaterom udręczonym przez komunizm a potem SLD, i wtedy jest fantastycznie, my bidne , małe polaczki z tym całym światem jako kłodą rzuconą pod nogi...ehhh, szkoda słów...