Gdzie jest lord of de timar
Re: Gdzie jest lord of de timar
A woli jeszcze dokładniejszego wyjaśnienia, to pytałam o tego psa, o jego potomstwo, bo jestem ciekawa, jakich braci i siostry ma mój lucky, oczywiscie którego tatą jest Lord.
- Złośnica
- Pomocny wiedzą: 5

- Kontakt:
<QUOTE author="Jaga"><s>
My to już znamy, śpiewka stara jak wszystkie fora bulterierowe. Czepiać się innych to pani pierwsza w szeregu
ale jak się prosi, żeby to samo zastosować do Pani osoby to krzyk, że presja hahaha
To jest właśnie trucie dupy w Pani wykonaniu
a pomysł z gazetą jest słaby- photoshop robi swoje. I gadanie jak u pseudohodowcy, że nie będzie psa po wystawach ciagał bo ...no nie wiem bo co
<QUOTE author="Jaga"><s>
No wypisz wymaluj ja po swoim jednoszczeniakowym miocie
i jakoś jeżdże , a może nie powinnam
No way
</QUOTE>Jaga pisze:</s><QUOTE author="Złośnica"><s></QUOTE>Złośnica pisze:</s>W Przypadku Jagi wiadome było, że się to tak skończytylko po co innym truć dupe jak samemu sie wykręca kota ogonem
![]()
A jak miało się skończyćJa pod presją napewno nie dam się "wpuścić w maliny" i ciagać po wystawach (wprawdzie w niezłej kondycji zdrowotnej) starej suki
![]()
My to już znamy, śpiewka stara jak wszystkie fora bulterierowe. Czepiać się innych to pani pierwsza w szeregu
To jest właśnie trucie dupy w Pani wykonaniu
<QUOTE author="Jaga"><s>
</QUOTE>Jaga pisze:</s>Uroda już trochę nieteges po dzieciach - dwa podbródki; celulit na udach; brzuch został jakiś bardziej wydatny; wałki sadełka w talii i biust już co nieco oklapnięty![]()
No wypisz wymaluj ja po swoim jednoszczeniakowym miocie
No way
- Złośnica

- Kontakt:
A na koniec tego offu jeszcze zdanie do Cezaryny.
Nie chodzi o to, że zadałaś pytanie o Lorda a o ton, o sposób w jaki to zrobiłaś. Gdybyś troszke inaczej sformułowała pytanie nie byłoby takiej dyskusji. A tymbardziej, jako właściciel dziecka Lorda mogłaś bezpośrednio zadzwonić, napisac maila bezposrednio do Oli z pytaniem o Lorda.
Nie chodzi o to, że zadałaś pytanie o Lorda a o ton, o sposób w jaki to zrobiłaś. Gdybyś troszke inaczej sformułowała pytanie nie byłoby takiej dyskusji. A tymbardziej, jako właściciel dziecka Lorda mogłaś bezpośrednio zadzwonić, napisac maila bezposrednio do Oli z pytaniem o Lorda.
- Jaga

- Kontakt:
<QUOTE author="Złośnica"><s>
Z tym czepianiem i truciem dupy to bardzo różnie bywało bo naogół było to mówienie niewygodnej prawdy, która tego i owego właśnie w ową dupę mocno uwierała a niektórzy czuli się wręcz jak nietykalne święte krowy
Przede wszystkim nie krzyczałam, tylko stwierdziłam fakt wywierania na mnie presji pod kątem wystaw - nigdy nie byłam zajadłą ich fanką. Ciąganie po wystawach starej suki (nawet w dobrej kondycji) uważam za głupotę bo niczemu i nikomu to nie służy. Mogę mieć na ten temat własne zdanie i nie muszę się z tego nikomu tłumaczyć
Pomysł z gazetą nie musi być przerabiany przez photoshopa bo poczta pantoflowa znacznie lepiej działa
a jak się komuś zdjęcie nie podoba to może poszukać potwierdzenia w realu i wybrać się do fotografowanego z wizytą i sprawdzić czy żyje
Odnośnie jeżdżenia i brylowania po wystawach to faktycznie niektórym osobom przed wejściem na ring bardzo przydałby się gruntowny lifting i dobry stylista (okulista w pakiecie) ale najważniejsze są przecież psy - reszta się nie liczy i o gustach się podobno nie dyskutuje
Powodzenia na wystawach i oby zdobyte tytuły przekuły się na jakość i zdrowie szczeniąt
No way
</QUOTE>Złośnica pisze:</s><QUOTE author="Jaga"><s></QUOTE>My to już znamy, śpiewka stara jak wszystkie fora bulterierowe. Czepiać się innych to pani pierwsza w szereguJaga pisze:</s><QUOTE author="Złośnica"><s></QUOTE>A jak miało się skończyćZłośnica pisze:</s>W Przypadku Jagi wiadome było, że się to tak skończytylko po co innym truć dupe jak samemu sie wykręca kota ogonem
![]()
Ja pod presją napewno nie dam się "wpuścić w maliny" i ciagać po wystawach (wprawdzie w niezłej kondycji zdrowotnej) starej suki
![]()
ale jak się prosi, żeby to samo zastosować do Pani osoby to krzyk, że presja hahaha
![]()
To jest właśnie trucie dupy w Pani wykonaniua pomysł z gazetą jest słaby- photoshop robi swoje. I gadanie jak u pseudohodowcy, że nie będzie psa po wystawach ciagał bo ...no nie wiem bo co
![]()
![]()
![]()
<QUOTE author="Jaga"><s></QUOTE> No wypisz wymaluj ja po swoim jednoszczeniakowym miocieJaga pisze:</s>Uroda już trochę nieteges po dzieciach - dwa podbródki; celulit na udach; brzuch został jakiś bardziej wydatny; wałki sadełka w talii i biust już co nieco oklapnięty![]()
![]()
![]()
i jakoś jeżdże , a może nie powinnam
![]()
No way![]()
Z tym czepianiem i truciem dupy to bardzo różnie bywało bo naogół było to mówienie niewygodnej prawdy, która tego i owego właśnie w ową dupę mocno uwierała a niektórzy czuli się wręcz jak nietykalne święte krowy
Przede wszystkim nie krzyczałam, tylko stwierdziłam fakt wywierania na mnie presji pod kątem wystaw - nigdy nie byłam zajadłą ich fanką. Ciąganie po wystawach starej suki (nawet w dobrej kondycji) uważam za głupotę bo niczemu i nikomu to nie służy. Mogę mieć na ten temat własne zdanie i nie muszę się z tego nikomu tłumaczyć
Pomysł z gazetą nie musi być przerabiany przez photoshopa bo poczta pantoflowa znacznie lepiej działa
Odnośnie jeżdżenia i brylowania po wystawach to faktycznie niektórym osobom przed wejściem na ring bardzo przydałby się gruntowny lifting i dobry stylista (okulista w pakiecie) ale najważniejsze są przecież psy - reszta się nie liczy i o gustach się podobno nie dyskutuje
No way
- Karmacoma

- Kontakt:
Cezaryno, Twoje dwa ostatnie posty utwierdziły mnie w przekonaniu, że jednak rasą się nie interesujesz. Pozdrawiam.
Pani Halino - jedno i drugie
.
Pani Halina wystaw nie lubi ale do Głogowa z Warszawy jechała. Jakieś 430 km. Ciekawe po co. Pewnie weekend pod gruszą. Ale na wszelki wypadek przeprowadziła wywiad co kto zgłosił i do jakiej klasy
.
Magda, szkoda czasu na dyskusję, stara śpiewka, przecież już wiemy czego za chwilę się dowiemy - że całe zło tego świata zamyka się w dwóch słowach - Timar i inbred. Albo odwrotnie.
Pani Halino - jedno i drugie
Pani Halina wystaw nie lubi ale do Głogowa z Warszawy jechała. Jakieś 430 km. Ciekawe po co. Pewnie weekend pod gruszą. Ale na wszelki wypadek przeprowadziła wywiad co kto zgłosił i do jakiej klasy
Magda, szkoda czasu na dyskusję, stara śpiewka, przecież już wiemy czego za chwilę się dowiemy - że całe zło tego świata zamyka się w dwóch słowach - Timar i inbred. Albo odwrotnie.
- ex se natus
- Pomocny wiedzą: 4

- Kontakt:
amen
widać nudą wszędzie wieje, więc trzeba zacząć mącić, nawet poczta pantoflowa nic ciekawego nie doniosła
a bywa zawodna
widać nudą wszędzie wieje, więc trzeba zacząć mącić, nawet poczta pantoflowa nic ciekawego nie doniosła
a bywa zawodna
- Jaga

- Kontakt:
<QUOTE author="Karmacoma"><s>
</QUOTE>Karmacoma pisze:</s><B><s></s> 1/ </B>Pani Halina wystaw nie lubi ale do Głogowa z Warszawy jechała. Jakieś 430 km. Ciekawe po co. Pewnie weekend pod gruszą. Ale na wszelki wypadek przeprowadziła wywiad co kto zgłosił i do jakiej klasy.
<COLOR color="#0000BF"><s></s><B><s></s>1/ </B> Rzadko zdarza mi się tak daleki wyjaz na wystawy (była okazja skorzystania z podwiezienia), ale myślałam (po reklamie) że sędzia będzie OK lecz wystawa okazała się "reklama dźwignią handlu" i sędzia nieźle poturbował tam miniatury i standardyWyniki i sędziowanie w Głogowie mogę porównać do tegorocznej światówki
poza tym utwierdziło mnie to w przekonaniu, że nie warto sobie doopy zawracać wystawami (szczególnie międzynarodowymi w tym roku) bo po co potem się wku....ć i pisać protesty
W wielu wypadkach wyniki i tytuły z wystaw nie przekładają się na jakość szczeniąt
![]()
Odnośnie przeprowadzania wywiadu to większość osób tak robi a nawet umawiają się na jakie wystawy pojadą lub nie coby sobie nie wchodzić w drogę i nie robić konkurencji</COLOR>
<B><s></s>2/ </B> Magda, szkoda czasu na dyskusję, stara śpiewka, przecież już wiemy czego za chwilę się dowiemy - że całe zło tego świata zamyka się w dwóch słowach - Timar i inbred. Albo odwrotnie.
<COLOR color="#0000BF"><s></s><B><s></s>2/ </B> Dorzuciłabym do powyższego jeszcze żydów i cyklistów</COLOR>
- Jaga

- Kontakt:
<QUOTE author="ex se natus"><s>
Oj doniosła
dawno doniosła
</QUOTE>ex se natus pisze:</s>amen
a bywa zawodna
Oj doniosła
Lio żyje, przynajmniej 10.05.2012 był w świetnej kondycji, jego mama także nieźle się trzyma
.
Ola musisz chyba obficić białe towarzystwo żeby uciąć "najnowsze" nowinki.
- ex se natus
- Pomocny wiedzą: 4

- Kontakt:
<QUOTE author="Jaga"><s>
chodzi o to, że Moryc i Jazzy nie żyją? to nie była żadna tajemnica i moi przyjaciele i bliscy znajomi wiedzieli o tym, natomiast nie widzę powodu, dla którego miałam to ogłaszać na wszystkich forach, z pewnością niektórzy to nawet się cieszyli ( nie będę pisać kto )
<QUOTE author="luiza"><s>
a ja nie widzę powodu, dlaczego Olka miałaby umieszczać nowe zdjęcia Lorda, co ma udowadniać i komu? jadze?
wszyscy mają udowadniać, że nie są garbaci a jaga i tak wie swoje i ona niczego nie musi
</QUOTE>Jaga pisze:</s><QUOTE author="ex se natus"><s></QUOTE>ex se natus pisze:</s>amen
a bywa zawodna
Oj doniosładawno doniosła
![]()
chodzi o to, że Moryc i Jazzy nie żyją? to nie była żadna tajemnica i moi przyjaciele i bliscy znajomi wiedzieli o tym, natomiast nie widzę powodu, dla którego miałam to ogłaszać na wszystkich forach, z pewnością niektórzy to nawet się cieszyli ( nie będę pisać kto )
<QUOTE author="luiza"><s>
</QUOTE>luiza pisze:</s>Lio żyje, przynajmniej 10.05.2012 był w świetnej kondycji, jego mama także nieźle się trzyma .
a ja nie widzę powodu, dlaczego Olka miałaby umieszczać nowe zdjęcia Lorda, co ma udowadniać i komu? jadze?
wszyscy mają udowadniać, że nie są garbaci a jaga i tak wie swoje i ona niczego nie musi
- Jaga

- Kontakt:
Ja nigdy nie cieszę się z wiadomości, że jakieś psy nie żyją
Raczej należy się tym martwić, że o kolejnej suce czy repie (szczególnie o takim, który dużo krył i był wszechstronnie przebadany) wiadomości podawane są przez pocztę pantoflową i od dawna ten sposób stał się regułą
Jadze nie trzeba niczego udowadniać bo to nie Jaga wyciągnęła temat Lorda i to nie Jaga rzuciła temat robienia zdjęć
żyjących psów z aktualną gazetą - pomysł z gazetą uważam za całkiem trafiony i nie chodzi tu tylko o Lorda
Raczej należy się tym martwić, że o kolejnej suce czy repie (szczególnie o takim, który dużo krył i był wszechstronnie przebadany) wiadomości podawane są przez pocztę pantoflową i od dawna ten sposób stał się regułą
Jadze nie trzeba niczego udowadniać bo to nie Jaga wyciągnęła temat Lorda i to nie Jaga rzuciła temat robienia zdjęć
żyjących psów z aktualną gazetą - pomysł z gazetą uważam za całkiem trafiony i nie chodzi tu tylko o Lorda
- Jaga

- Kontakt:
<QUOTE author="HoRacy"><s>
Zgodnie z życzeniem

Bonusik
<URL url="http://www.forum.bulterier.pl/viewtopic ... <LINK_TEXT text="http://www.forum.bulterier.pl/viewtopic ... 184#p94184">http://www.forum.bulterier.pl/viewtopic ... /LINK_TEXT>
</QUOTE>HoRacy pisze:</s>Pani Halino niech pani da przykład![]()

<URL url="http://www.forum.bulterier.pl/viewtopic ... <LINK_TEXT text="http://www.forum.bulterier.pl/viewtopic ... 184#p94184">http://www.forum.bulterier.pl/viewtopic ... /LINK_TEXT>
Za chwilę powołamy komisję śledczą czy czasem czasopismo nie zostało spreparowane na potrzeby mącenia
Cezaryna:
Cezaryna:
Witam po rodzinie od strony taty.A woli jeszcze dokładniejszego wyjaśnienia, to pytałam o tego psa, o jego potomstwo, bo jestem ciekawa, jakich braci i siostry ma mój lucky, oczywiscie którego tatą jest Lord.
Pozdrawiamy Karina, Bolek "Bolas" i nasza AZUMI
- Jaga

- Kontakt:
Skarga do Redaktora Naczelnego GW
Redaktor Naczelny Gazety Wyborczej,
Szanowny Panie Redaktorze,
niniejszym składam skargę na ......................................................................................................
............................................................................................................................................
............................................................................................................................................
Trzeba również natychmiast oddać tą sprawę do sądu Kancelarii Prezydenta RP.
Z poważaniem
Komisja śledcza
Podpisy...............................................................................................................................
Redaktor Naczelny Gazety Wyborczej,
Szanowny Panie Redaktorze,
niniejszym składam skargę na ......................................................................................................
Trzeba również natychmiast oddać tą sprawę do sądu Kancelarii Prezydenta RP.
Z poważaniem
Komisja śledcza
Podpisy...............................................................................................................................
-
Anita
- Pomocny wiedzą: 3

- Kontakt:
Zdjęcie na tle Gazety Polskiej było by bardziej wiarygodne, wszak w GW sami Żydzi, Masoni i zdrajcy. Hańba!