Gdzie jest lord of de timar

Bezwartościowe posty wydzielone z innych tematów usuwane po 7 dniach
Awatar użytkownika
cezaryna2
Bulomaniak
Bulomaniak

Gdzie jest lord of de timar

Post autor: cezaryna2 »

Gdzie jest słynny Lord Timar? Gdzie są szczeniaki po tym super psie? Może ktoś ze znawców napisze na tym forum co się dzieje z tym psem i jego potomstwem? Ciekawe, że tak zniknął z ringów?
Awatar użytkownika
Karin
Pomocny wiedzą: 1
Pomocny wiedzą: 1
Kontakt:

Re: Gdzie jest lord of de timar

Post autor: Karin »

Moja Azumi jest po Lordzie a co?
Pozdrawiamy Karina, Bolek "Bolas" i nasza AZUMI
aguś
Bulomaniak 1
Bulomaniak 1
Kontakt:

Post autor: aguś »

Pytanie najlepiej chyba zadać hodowcy (zadzwonić, maila napisać ) , a jego córkę niedawno widziałam- żyje, ma się dobrze .

I tylko tak dla informacji Lord Of THE Timar :wink:
CODZIENNIE RANO BUDZĘ SIĘ PIĘKNIEJSZA, ALE DZIŚ QRWA PRZESADZIŁAM
Awatar użytkownika
Złośnica
Pomocny wiedzą: 5
Kontakt:

Post autor: Złośnica »

A gdzie ma być :?: Ton w jakim napisałaś te pytania nie wróży nic dobrego więc co sugerujesz :?:

A odpowiadając na resztę twoich pytań, to ile można wystawiać psa, który zdobył prawie wszystko, a w każdym razie bardzo wiele :?: Ola wychodowała już sobie następne pokolenie zdobywców ringów.

No chyba, że się ma Jajkusia albo Lugera :lol: :lol: :lol:
Awatar użytkownika
Jaga
Kontakt:

Post autor: Jaga »

<QUOTE author="cezaryna2"><s>
cezaryna2 pisze:</s>Gdzie jest słynny Lord Timar? Gdzie są szczeniaki po tym super psie?
</QUOTE>
LORD of the Timar to już historia :idea:
W stosunku do ilości jego kryć to szczeniaków/psów/suk to po nim specjalnie za wiele na ringach nie widać 8)
Mnie bardziej zastanawia fakt :roll: gdzie podział się brylujacy ulubieniec wielu wystaw Moonflower MODERATOR FOR TIMAR ponieważ od września 2011 przepadł bez wieści :scratch:
Awatar użytkownika
Karmacoma
Kontakt:

Post autor: Karmacoma »

Biedna Ola. Znów będzie musiała zdjęcie z gazetą zrobić.
Awatar użytkownika
Jaga
Kontakt:

Złośnica pisze:A gdzie ma być :?:
No chyba, że się ma Jajkusia albo Lugera :lol: :lol: :lol:
Nie wszystkie weterany są wystawiane. Jeżeli któryś dożyje wieku 8 lat i powyżej to często grzeją już doopencje na kanapach :D Wiele jednak tych "słynnych" psów niestety nie żyje za długo i nie dożywa nawet wieku weteranów i fajnie by było, żeby ludzie chwalili się ich dobrą kondycją nawet jak zakończyły kariery wystawowe i siedzą na kanapach :idea:
Popieram pomysł wstawiania zdjęć psów z aktualną gazetą - nie tylko weteranów :thumleft:
Awatar użytkownika
HoRacy
Bulomaniak 3
Bulomaniak 3
Kontakt:

Post autor: HoRacy »

Pani Halino niech pani da przykład :)
Awatar użytkownika
Jaga
Kontakt:

Jak dojedzie do mnie fotograf to wstawię :D

Być może będzie to nawet filmik na którym moja prawie 9 i pól letnia Jaga zap.....la za boomerem z prędkością światła :shock:

Na konkurencyjnym forum chwalą się tylko 4 weterankami i 2 weteranami - liczby są powalające :?

Może warto i na tym forum założyć temat "Weterani/Weteranki" :?:
Awatar użytkownika
Złośnica
Kontakt:

<QUOTE author="Jaga"><s>
Jaga pisze:</s>
i fajnie by było, żeby ludzie chwalili się ich dobrą kondycją nawet jak zakończyły kariery wystawowe i siedzą na kanapach
</QUOTE>
<QUOTE author="HoRacy"><s>
HoRacy pisze:</s>Pani Halino niech pani da przykład :)
</QUOTE>
zamiast zdjęcia z gazetą wolałabym Pani suke zobaczyć live na ringu. Już niedługo będzie miała Pani pole do popisu bo będzie międzynarodówka w Wawie i klubówka pod Wawą... 8)
Awatar użytkownika
Jaga
Kontakt:

Moja suka i ja wolimy "wczasy pod gruszą" - dużo taniej i przyjemniej ;D

Jak ktoś chce jeździć i brylować na ringach to jego sprawa. Ja uważam i moja suka także :lol: że wystawy potrzebne są już nam tak jak "nie powiem na czym" dzwonek :ble: Z okazji międzynarodówki w Wawie i klubówki pod Wawą zapraszam w odwiedziny pod gruszkę - rozumiem, że Złośnica wybierasz się na obie wystawy z Luckiem + młody białas + Ala + ..... :?:

Będzie także okazja spotkania i wystawienia przez Ciebie "warszawskiego" pręgusa z Twojej hodowli :idea:

Zapraszam serdecznie w odwiedziny pod gruszkę :D
Awatar użytkownika
Złośnica
Kontakt:

W Przypadku Jagi wiadome było, że się to tak skończy :) tylko po co innym truć dupe jak samemu sie wykręca kota ogonem :?:
Awatar użytkownika
Karmacoma
Kontakt:

Post autor: Karmacoma »

Przyłączam się do prośby Magdy - też z chęcią zobaczyłabym psy od Pani Haliny na ringach. Albo potomstwo jej repów. Bo rozumiem, że ze wszystkimi utrzymuje świetny kontakt i doskonale wie gdzie są.

Lord jest w Kampinosie, Cezaryno. Karierę wystawą zakończył w 2010 r. na wystawie klubowej w Czechach zwycięstwem rasy, była to zaplanowana jego ostatnia wystawa.

Obrazek

W Polsce w tej chwili po ringach biegają już jego wnuki, m. in. Alter Ego Bullworld Bull Of Diamond czy Horacego Bibi - Coloroco Rocket Girl. Na ringach zagranicznych często widuję dzieci i wnuki już Lorda - moja ulubiona znajoma - Moonflower Happy Ginger :wink: .

Gdybyś naprawdę interesowała się rasą i hodowlą Timar, wiedziałabyś co i jak i gdzie, jeżeli masz zamiar "dosrywać" w oskarżycielskim tonie rób to gdzie indziej.

Lord raz już umarł. Potem zmartwychwstał i przyjechał z pańcią Jaguarem na austriacką klubówkę. Co niektórym miny poważnie zrzedły. Podobnie było z jego matką Hożą Hanką, też została uśmiercona, po czym z klasą wróciła na ring i wygrała w Czechach weterany. Ola musi posiadać jakieś cudowne moce, nie dość że hoduje piękne psy to jeszcze potrafi je wskrzeszać.
Awatar użytkownika
Jaga
Kontakt:

<QUOTE author="Złośnica"><s>
Złośnica pisze:</s>W Przypadku Jagi wiadome było, że się to tak skończy :) tylko po co innym truć dupe jak samemu sie wykręca kota ogonem :?:
</QUOTE>
A jak miało się skończyć :roll: Ja pod presją napewno nie dam się "wpuścić w maliny" i ciagać po wystawach (wprawdzie w niezłej kondycji zdrowotnej) starej suki :idea: Uroda już trochę nieteges po dzieciach - dwa podbródki; celulit na udach; brzuch został jakiś bardziej wydatny; wałki sadełka w talii i biust już co nieco oklapnięty :faja:
Jaga popatrzyła w lustro i stwierdziła stanowczo, że bez liftingu jest raczej publicznie niewyjściowa ;D
Co do trucia dupy to od kiedy nazywa się tak poruszanie "kontrowersyjnych" tematów i zadawanie niewygodnych pytań :?:
To nie ja rzuciłam temat zdjęć z gazetą, ale uważam to za bardzo dobry pomysł :thumleft:
Awatar użytkownika
cezaryna2
Bulomaniak
Bulomaniak

Post autor: cezaryna2 »

Dzięki za odpowiedź co się dzieje z Lordem. Widzę, że faktycznie szkoda pytać zacne towarzystwo, bo zaraz coś czują nie tak, węszą lepiej niż ich psy.A pytanie ze zwykłej ciekawości stwarza tyle problemów że szok.

I proszę mnie nie obrażać że nie interesuję się rasą, całą rasą a nie tylko poszczególnymi klanami w Polsce bo to nie jest prawda.

Pozdrawiam.
ODPOWIEDZ