Sprzedam bulka suczke 7msc

tu planujemy i organizujemy zloty, spotkania, wspólne imprezy..
Awatar użytkownika
jarecki8691
Bulomaniak
Bulomaniak

Re: Sprzedam bulka suczke 7msc

Post autor: jarecki8691 »

witam wszystkich na poczatek chcial bym wszystkim wyjasnic ze zaszlo tu male nieporozumienie po pierwsze to cala afere zrobila moja dziewczyna ktora defacto ta sunie podarowala mi w prezecie! po drugie ja tu decyduje czy ta suczke oddamy czy nie bo przeciez o sprzedarzy nie ma mowy. po trzecie ja bardzo kocham lolke i nie widze wogole takiej sytuacji ze bym tego psiaka teraz musial oddac komus. tak wogole to sytuacja jest taka ze jestesmy para mieszkamy razem ja mam 25 lat ona 20 i to generalnie jej pierwszy zwierzak w zyciu poza oczywiscie chomikiem no i krolikiem ktore byly w klatkach zajmowala sie nimi jej mama i generalnie dla niej to byly ,,zabawki". ona dostaje szalu bo lola zjadla jej juz chyba 7 par butow obgryzla kawalek fotela urwala wieszak na ubrania i przy tym oczywiscie ubrania do wyrzucenia. ale to nie jest moj pierwszy pies i wiem ze niestety trzeba to wliczac w koszta od poczatku podjecia decyzji wziecia pod dach psiaka. ale konczac to sprostowanie chcal bym przyznac ze ostatnio zeczywiscie mamy troche malo czasu dla malej duzo pracy sunia czasami jest sama 6-8 godzin no i wtedy jest sajgon w domu ale mam nadzieje ze sie to wkoncu troche unormoje i znajdziemy tez wkoncu wiecej czasu dla MOJEJ bullki. a co do tego spotkania to chetnie bym sie umowil na zapoznako psiakow lola tez napewno byla by zaineresowana :)
Awatar użytkownika
Agniecha
Bulomaniak 2
Bulomaniak 2

Post autor: Agniecha »

Wiele buli zostaje na 8h w domu samych, bo przecież ludzie pracują. Po pracy warto psa wziąć na spacer, długi spacer. A jak nie ma opcji długiego spacery to na rower (ale pamiętać by nie przesadzać, bullowe serca nie są idealne długie rowerowe przejażdżki), albo po prostu zabrać psa do lasu, do parku czy w jakieś inne miejsce w którym nie był.

Podejrzewam, że pies niszczy, bo ma mało ruchu, mało pracy umysłowej.
Awatar użytkownika
Karin
Pomocny wiedzą: 1
Pomocny wiedzą: 1
Kontakt:

Post autor: Karin »

Buda/klataka/kennel zwał jak zwał bardzo dobry pomysł dla niesfornego i lubiącego niegryzakowe gryzaki. Ma swój azylek nawet jak wyjedziecie na wakacje to zabieracie część jej domu ze sobą i na pewno nic nie napsoci.
Pozdrawiamy Karina, Bolek "Bolas" i nasza AZUMI
swinka
Bulomaniak 3
Bulomaniak 3

Post autor: swinka »

Moja Kosmos codziennie siedzi sama w domu około 9 godzin. Nie mam z nią większych problemów z tego powodu i nigdy nie miałam, nawet jak była mała. Tak jak wspomniała Karin: klatka! Pies Wam nic nie zniszczy,tyle że po pracy, mimo ze człowiek czasami pada na twarz, trzeba psu dać "wycisk". Wtedy wszyscy będą szczęśliwi
Życiowo czyli melanżowo:)
ODPOWIEDZ