ŁÓDZ- JAKIŚ SPACEREK?

tu planujemy i organizujemy zloty, spotkania, wspólne imprezy..
Awatar użytkownika
jarecki8691
Bulomaniak
Bulomaniak

ŁÓDZ- JAKIŚ SPACEREK?

Post autor: jarecki8691 »

Witam mam 6 miesieczna bullke moge sie umowic na spacerek zapoznawczy z jakims kolezką ze szlachetnego rodu nietoperków! :D w gre wchodza raczej wekendy. pozdrawiam! :faja:
agati&maciek
Bulomaniak 1
Bulomaniak 1

Re: ŁÓDZ- JAKIŚ SPACEREK?

Post autor: agati&maciek »

cześć, w jakich okolicach łodzi mieszkacie? u nas co prawda krucho z czasem ale może udałoby sie coś wykombinować :) pozdrawiam
[img]http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/4;10731;131/st/20090405/e/Antek+is+with+us/dt/6/k/59df/event.png[/img]
Awatar użytkownika
jarecki8691
Bulomaniak
Bulomaniak

no witam mieszkamy na górniaku u nas wlasnie tez ciezko z czasem bywa ale czego sie nie robi dla kochanej bulli :) mysle ze mjal bym czas w niedziele najbliższą ja akurat jezdze w fajne miejsce na chojny gorki,laski,Rzeczka malo ludzi duuuuużo miejsca do biegania. ale jestem otwarty na propo moze znacie tez jakies fajne wybiegi?. pozdrawiam JAREK.
Awatar użytkownika
jarecki8691
Bulomaniak
Bulomaniak

poczytalem kilka waszych postow no i natrafilem na watek rodowodu co prawda nie zaglebilem sie zbytnio ale widzialem ze to goracy temat byl strasznie . moja lola tez jest bez rodowodu czy ja w

takiej sytuacji moge sie czuc bezpiecznie? :shock: :)
Awatar użytkownika
jarecki8691
Bulomaniak
Bulomaniak

no i oczywiscie spojzalem na fotki super psiak! :) heh no ale teraz moja warjatka to przy nim gówniara :lol: . pozdrawiam.
Awatar użytkownika
ex se natus
Pomocny wiedzą: 4
Pomocny wiedzą: 4
Kontakt:

Post autor: ex se natus »

w każdy weekend, no prawie każdy spotykamy się z właścicielami Pattona na łąkach na lublinku, miejsce zborne to parking na ul Dubois przy krańcówce autobusowej
ODPOWIEDZ