szacuneczek
- bullterrier-clothing
- Bulomaniak

- Kontakt:
szacuneczek
szacuneczek, ukłony i inne wyrazy.
chcielibyśmy bardzo serdecznie powitać maniaków świnek, a to z tego powodu, iż zaliczamy się do tego samego zbioru.
nieśmiałość i wrodzona skromność tymczasowo nie pozwala nam, aby od razu na wejściu rozpisywać się o sobie.
pozdrawiamy serdecznie
aap
chcielibyśmy bardzo serdecznie powitać maniaków świnek, a to z tego powodu, iż zaliczamy się do tego samego zbioru.
nieśmiałość i wrodzona skromność tymczasowo nie pozwala nam, aby od razu na wejściu rozpisywać się o sobie.
pozdrawiamy serdecznie
aap
- Złośnica
- Pomocny wiedzą: 5

- Kontakt:
Re: szacuneczek
skąd my znamy tego bula w grafice 
- bullterrier-clothing
- Bulomaniak

- Kontakt:
oj tam oj tam. wszelkie podobieństwo do osób i zdarzeń jest niezamierzone i przypadkowe
aap
aap
Nie ładnie bez zgody używać czyjejś własności!
http://img822.imageshack.us/img822/3024 ... /lucek.gif
http://horacy.bulterier.pl/2008/08/04/mega-lucek/
http://img822.imageshack.us/img822/3024 ... /lucek.gif
http://horacy.bulterier.pl/2008/08/04/mega-lucek/
- bullterrier-clothing
- Bulomaniak

- Kontakt:
przyznaję, zostaliśmy przyłapani na wykroku.
ale czy to jakaś ujma, że wzorowaliśmy się na tak pięknym psie?
a.
ale czy to jakaś ujma, że wzorowaliśmy się na tak pięknym psie?
a.
- bullterrier-clothing
- Bulomaniak

- Kontakt:
<QUOTE author="HoRacy"><s>
Fajnie, że edytowałeś swój post, tak, że moja poprzednia wypowiedź, której ja niestety edytować nie mogę, brzmi teraz zupełnie inaczej, ponieważ odnosi się do zupełnie innej Twojej wypowiedzi.
pozdrawiamy serdecznie
aap
p.s. nie chcę żadnych flejmów. jestem na to za stary, nie mam na to czasu ani ochoty. zaproponowałem CI pewne rozwiązanie na GG, jednak nie doczekałem się odpowiedzi od Ciebie. Jeśli chcesz przepychanki, to po prostu skasuj moje konto. Jeśli chcesz pogadać i rozwiązać tę sytuację, to porozmawiajmy.
</QUOTE>HoRacy pisze:</s>Nie ładnie bez zgody używać czyjejś własności!
Fajnie, że edytowałeś swój post, tak, że moja poprzednia wypowiedź, której ja niestety edytować nie mogę, brzmi teraz zupełnie inaczej, ponieważ odnosi się do zupełnie innej Twojej wypowiedzi.
pozdrawiamy serdecznie
aap
p.s. nie chcę żadnych flejmów. jestem na to za stary, nie mam na to czasu ani ochoty. zaproponowałem CI pewne rozwiązanie na GG, jednak nie doczekałem się odpowiedzi od Ciebie. Jeśli chcesz przepychanki, to po prostu skasuj moje konto. Jeśli chcesz pogadać i rozwiązać tę sytuację, to porozmawiajmy.
- bullterrier-clothing
- Bulomaniak

- Kontakt:
sytuacja została wyjaśniona na priv, doszliśmy do konsensusu satysfakcjonującego obie strony, co mam nadzieję wkrótce druga strona "sporu" potwierdzi.
cieszę się, że POPE-LINA wybrała właśnie mój powitalny temat aby się uaktywnić na forum. mam nadzieję, że ucieszy się z wiadomości, iż własnych pomysłów nam nie brakuje, o czym mam nadzieję wkrótce będzie mogła (mógł?) się przekonać. w kwestii praw autorskich to długa rozmowa pewnie by była, a to ani miejsce ani czas.
pozdrawiamy zetem raz jeszcze wszystkich serdecznie
aap
cieszę się, że POPE-LINA wybrała właśnie mój powitalny temat aby się uaktywnić na forum. mam nadzieję, że ucieszy się z wiadomości, iż własnych pomysłów nam nie brakuje, o czym mam nadzieję wkrótce będzie mogła (mógł?) się przekonać. w kwestii praw autorskich to długa rozmowa pewnie by była, a to ani miejsce ani czas.
pozdrawiamy zetem raz jeszcze wszystkich serdecznie
aap
<QUOTE author="POPE-LINA"><s>
bez przesady.
</QUOTE>POPE-LINA pisze:</s>ja zupelnie nie rozumiem postawy![]()
wykorzystałes cudze zdjęcie do celow komercyjnych bez chocby zapytania czy mozeszbo tak wynika z tematu
![]()
a feee nie ladnie ustawa o ochronie praw autorskich sie klania na miejscu autora zadalabym usuniecia pracy z wyrobu fajnie na cudzych pomyslach zarabiac jak brak jest wlasnych![]()
bez przesady.
- OLKAiDEXTER
- Bulomaniak 3

Witamy, ale jak na razie to słabo z tymi koszulkami... ![Smile :]](./images/smilies/icon_smile5.gif)
' Once a Bullterrier, always a Bullterrier !! '
'Dobry bądź dla zwierząt
One też kochać ciebie chcą'
Dexterek :*
'Dobry bądź dla zwierząt
One też kochać ciebie chcą'
Dexterek :*