częste wymioty:(
- justpost123
- Bulomaniak

częste wymioty:(
Witam.
Mam 8 miesięczną bulkę, niestety nie potrafię jej dobrać odpowidniej diety.Jak dawałam jej suchą karmę to się jej zaraz znudziło i miała problem z wypróżnianiem. Z kolei jak prubowałam sama jej robić jedzenie to często miała rozwolnienie i biegunkę:/ Najlepiej sprawdzała się mieszanka sucha plus z puszki ale nie chce jej dawać cały czas to samo....
jak ktos ma jakas porade to poprosze bede wdzieczna:)
Mam 8 miesięczną bulkę, niestety nie potrafię jej dobrać odpowidniej diety.Jak dawałam jej suchą karmę to się jej zaraz znudziło i miała problem z wypróżnianiem. Z kolei jak prubowałam sama jej robić jedzenie to często miała rozwolnienie i biegunkę:/ Najlepiej sprawdzała się mieszanka sucha plus z puszki ale nie chce jej dawać cały czas to samo....
jak ktos ma jakas porade to poprosze bede wdzieczna:)
-
aguś
- Bulomaniak 1

- Kontakt:
Re: częste wymioty:(
Jeżeli są problemy praktycznie z każdym rodzajem jedzenia to radziłabym Ci przebadać ją u weta- trzustka, wątroba etc.
CODZIENNIE RANO BUDZĘ SIĘ PIĘKNIEJSZA, ALE DZIŚ QRWA PRZESADZIŁAM
A kiedy występują te wymioty?
- justpost123
- Bulomaniak

Hej.
wymioty występują jak chce jej dać jakieś "mokre jedzenie" całe bez dodatku suchej karmy (np.samą puszkę)
wymioty występują jak chce jej dać jakieś "mokre jedzenie" całe bez dodatku suchej karmy (np.samą puszkę)
A pies nie ma alergii?
Skoro każde jedzenie nie 'przyjmuje' się to niestety wybrałabym się do weterynarza.
Skoro każde jedzenie nie 'przyjmuje' się to niestety wybrałabym się do weterynarza.
A jaka puszke dajesz psu ??
Jesli chappi lub inne badziewie to nie dziw sie ze pies wymiotuje .
Jesli chappi lub inne badziewie to nie dziw sie ze pies wymiotuje .
Zarozumiałością oraz bezczelnością człowieka jest mówienie, że zwierzęta są nieme, tylko dlatego że są nieme dla jego tępej percepcji.
Mark Twain
Mark Twain
- justpost123
- Bulomaniak

No i wszystko jasne się okazało że moja bulka miała glisty psie
dlatego chudła i wymiotowała (ja myslalam ze to przez pierwsza cieczke) jest juz po leczeniu i wraca do zdrowia. okropny widok bo je zwymiotowala a ja myslalam ze to jakies spagetti.ble!
To psa nie odrobaczałaś?
- justpost123
- Bulomaniak

oczywiscie ze odrobaczalam ale weterynarz mowil ze to jest mozliwe nawet jak byla