i jakos nikt mi do teraz nie grozil....
zawsze musi być ten pierwszy raz

i jakos nikt mi do teraz nie grozil....

</QUOTE>sebastiandub pisze:</s> a ja uważam, że są rasy bardziej czyste, np: nordycka i te mniej czyste, tzw. kolorowe

</QUOTE>Natalia pisze:</s>Nie zastanawia was wszystkich dlaczego temat znajduje się w śmietniku?

</QUOTE>Jaga pisze:</s>Magda&Tomek napisał:
<I><s></s>Wedlug mnie gorszym okaleczeniem od kopiowania uszu jest kastracja/sterylizacja </I>
__________________________________________________________________________________________________________
Kastracja i sterylizacja to smutna konieczność stosowana w celu zapobiegania wielu tragediom bezpańskich, niechcianych i porzucanych zwierząt![]()

</QUOTE>karmacoma pisze:</s><QUOTE author="Natalia"><s></QUOTE>Natalia pisze:</s>Nie zastanawia was wszystkich dlaczego temat znajduje się w śmietniku?
Temat ten znajduję się w dziale 7 dni "przejściowo". Dyskusja rozwinęła się na tyle, że należało wydzielić ją z FotoAlbumu. Zapewniam Cię, że wkrótce temat znajdzie się w którymś ze stałych działów forum. Mimo, że jest to forum o bulterierach i kopiowanie tej rasy nie dotyczy, po zastanowieniu się, temat pozostanie![]()

W końcu będziesz u władzy.
inni to durnie zasługujący jedynie na kpinę
kolega sebastiandub jest nawiedzony