Święta trochę trwały jednak, zapasy zrobiliśmy spore to potem cały tydzień podjadał. W witaminach też miał fosfor - może to nie końska dawka ale nie było tego aż tak mało.
Ten wapń i tak nam się skończył więc dużego wyjścia nie mamy tylko przejść na mączkę kostną.
Z tymi uszami to jeszcze podobno mamy czas więc można spokojniej
maly ma 4miesiace, jeszcze niedawno oba uszka mu slicznie staly, teraz jedno klapnie... mozemy sami mu podklejac uchatki? nie zrobimy mu wiekszej krzywdy (mozna przeciez cos zle zrobic, czy to jest takie proste ze nie da sie zrobic nic zle?)
agusia_cch: naszej delcie uszka troche padły przy wymianie zebów. właśnie ok 4-5 miesiaca, potem juz stały jak marzenie. może u Was właśnie to sie dzieje.
pozdrawiam.
Chu**wo, ale jednakowo!
[url=http://pitapata.com][img]http://pdgf.pitapata.com/GW4Mp2.png[/img][/url]
moj kolegam PODOBNO kupil swojemu bulkowi niby kosc rekina bo mu nie chcialo stac jedno ucho i podobno efekt murowny byl.Ostatnio jak ko spotkalem to juz mu staly oba radarki
Można podawać preparaty wzmacniające chrząstkę np. glukozaminę o kości rekina nigdy nie słyszałam , i troszkę chyba za późno się zabraliście za to klejenie , jak ucho jest grube i ciężkie może już nie być takie ładne.
Zarozumiałością oraz bezczelnością człowieka jest mówienie, że zwierzęta są nieme, tylko dlatego że są nieme dla jego tępej percepcji.
Ja dawałam Chondrocan i troche wapna,uszy stanęły nagle bez klejenia jak mała miała 3 mc i 3 tygodnie.Chyba dlatego ze dzień wczesniej kupiłam plaster i miałam zamiar kleić.
Przez internet na ich stronie,kosztuje ok 150 zl.Ja kupilam w czechach tańczy odpowiednik Aptoflex a skład ten sam wyszlo ok 100 zl,u nas tez widzialam w necie Aptoflex
Moj szczylek mial podklejone uszy przez tydzien i wczoraj mu zmienialem plastry a tu szooook 1 radarek stoi w pionie haha mysle ze jeszcze gora 2 tygodnie i bedzie git Ale on zajebiscie wyglada z tymi radarami stojacymi hahaha
Mojej swince uszy staly jak mial 3-4 miesiace i przy wymianie ząbkow opadly znow. Teraz ma 5,5 miesiaca i jedno stoi jedno klapie ale dzis na spacerze w parku biegal z dwoma postawionymi, niestety w domu znow jednym klapie.. nie wiem jak to z nim jest ale zaczne mu podawac smakolyki z kurzych łapek;]