DODAĆ ZDJĘCIE
Re: DODAĆ ZDJĘCIE
Jeżeli ma się zainstalowany program pocztowy nie trzeba mieć programu do zmniejszenia zdjęć.
Klikamy na zdjęcie prawym przyciskiem myszy i wybieramy - wyślij do / adres pocztowy , zaznaczamy żeby zmniejszył obrazki.
Potem nie musimy maila wysyłać tylko zapisać załączone zdjęcia.
To bardzo fajny sposób na zmniejszenie większej ilości fotek
Klikamy na zdjęcie prawym przyciskiem myszy i wybieramy - wyślij do / adres pocztowy , zaznaczamy żeby zmniejszył obrazki.
To bardzo fajny sposób na zmniejszenie większej ilości fotek
-
dorota-piatek
- Bulomaniak

Bardzo wszystkim dziękuję za pomoc ,zdjęcia zostały dodane przez koleżanke naszą za co z całaego serca DZIĘKUJĘ . Jeżeli macie ochota obejrzeć moja sunie to jest na foto zapomnieć schronisko
-
Anita
- Pomocny wiedzą: 3

- Kontakt:
<QUOTE author="HoRacy"><s>
Owszem, ja tak zrobiłam, tylko że zmiejszyło mi z 9MB na 6,75 MB i nie mam takiej opcji <I><s></s>zapisz </I>tylko musiałam wysłac na inną swoją pocztę.
</QUOTE>HoRacy pisze:</s>Jeżeli ma się zainstalowany program pocztowy nie trzeba mieć programu do zmniejszenia zdjęć.
To bardzo fajny sposób na zmniejszenie większej ilości fotek![]()
Owszem, ja tak zrobiłam, tylko że zmiejszyło mi z 9MB na 6,75 MB i nie mam takiej opcji <I><s></s>zapisz </I>tylko musiałam wysłac na inną swoją pocztę.