Cwmdulais CYBERMAN & MURIEL Goblin

tu można zareklamować swój miot czy szczenię.
bulta
Bulomaniak 1
Bulomaniak 1

Post autor: bulta »

:D nie ja tam obstawiam pręguskę ona ma wyraz , może dlatego że ja nie gustuję w białasach
Monika-Goblin
Bulomaniak 1
Bulomaniak 1
Kontakt:

Post autor: Monika-Goblin »

Nie bardzo rozumiem co masz na myśli że obstawiasz pręguskę i ma ona wyraz.
Ada$$$
Pomocny wiedzą: 1
Pomocny wiedzą: 1

Post autor: Ada$$$ »

Ja tam nic do kolorowej nie mam ale biały piesek jest po prostu zajebisty.

Kość, głowa po prostu bajka.
mati074
Bulomaniak 2
Bulomaniak 2

Post autor: mati074 »

<QUOTE author="Ada$$$"><s>
Ada$$$ pisze:</s>Ja tam nic do kolorowej nie mam ale biały piesek jest po prostu zajebisty.
Kość, głowa po prostu bajka.
</QUOTE> zajebisty to mało powiedziane,on mi się podobał od samego początku :D :D :D :D najładnieszy pies z wszystkich miotów co tu widziałam :lol: :lol: :lol: ja się w nim po prostu zakochałam :wink: :wink: :wink:
bulta
Bulomaniak 1
Bulomaniak 1

co rozumiem pod słowem wyraz ?? pręguska ma bardziej wyrazista linię i dlatego wydaje się dla mnie oczywiście ładniejsza , jak wcześniej powiedziałam nie gustuję w białych sa mało wyraziste takie mdłe .... lubie tez czarne z białym lub solidy albo ciemne pręgusy :D
Maciek-Goblin
Pomocny wiedzą: 3
Kontakt:

Post autor: Maciek-Goblin »

<QUOTE author="bulta"><s>
bulta pisze:</s>co rozumiem pod słowem wyraz ?? pręguska ma bardziej wyrazista linię i dlatego wydaje się dla mnie oczywiście ładniejsza , jak wcześniej powiedziałam nie gustuję w białych sa mało wyraziste takie mdłe .... lubie tez czarne z białym lub solidy albo ciemne pręgusy :D
</QUOTE>
a ja tam nigdy nie patrzę na psa przez pryzmat koloru:)jak jest dobry to moze byc i zielony,moim zdaniem pies zdecydowanie lepiej się na tych zdjeciach prezentuje a jak jest live to tylko ja i Monika wiemy:):)
Jeśli długo patrzysz w OTCHŁAŃ,
OTCHŁAŃ zaczyna patrzeć w ciebie...
F.Nietzsche.

[img]http://img221.imageshack.us/img221/928/27531266xs0.gif[/img]
mati074
Bulomaniak 2
Bulomaniak 2

Post autor: mati074 »

<QUOTE author="Maciek-Goblin"><s>
Maciek-Goblin pisze:</s><QUOTE author="bulta"><s>
bulta pisze:</s>co rozumiem pod słowem wyraz ?? pręguska ma bardziej wyrazista linię i dlatego wydaje się dla mnie oczywiście ładniejsza , jak wcześniej powiedziałam nie gustuję w białych sa mało wyraziste takie mdłe .... lubie tez czarne z białym lub solidy albo ciemne pręgusy :D
</QUOTE>
a ja tam nigdy nie patrzę na psa przez pryzmat koloru:)jak jest dobry to moze byc i zielony,moim zdaniem pies zdecydowanie lepiej się na tych zdjeciach prezentuje a jak jest live to tylko ja i Monika wiemy:):)
</QUOTE> popieram popieram popieram :wink: :wink: :wink: :wink:
bulta
Bulomaniak 1
Bulomaniak 1

no dobra , dobra ale my tutaj oceniamy szczeniaki tylko na podstawie wyglądu, każdy z moich poprzedników wypowiadał się tylko w tym temacie czy mu się szczeniak podoba i który , charakter szczeniaka to juz zupełnie inny rodział i temat i trudno ocenić charakter szczeniaka na podstawie zdjęcia które każdy z nas tu widzi :lol:
Awatar użytkownika
Natalia
Bulomaniak 4
Bulomaniak 4

Post autor: Natalia »

<QUOTE author="bulta"><s>
</QUOTE>
podobno o gustach się nie dyskutuje :shock: :roll:
A malutki niu niu niu, piękny....buziol w nocha ;D
Maciek-Goblin
Kontakt:

Właśnie dostaliśmy zdjęcia Monosia-mieszka w Zagrzebiu :D

http://b.imagehost.org/view/0467/IMG_54 ... G_5473.jpg
F.Nietzsche.

BURi
Bulomaniak
Bulomaniak

Post autor: BURi »

Mala pregowana zamieszkala od wczoraj u nas w Warszawie.

Jest to drugi bulik w rodzinie. Przesle wiecej zdjec. Szczylek sie narazie aklimatyzuje. Przespal ladnie cala nocke i bawi sie ze swoja starsza kolezanka. Pozdrowienia dla Panstwa z hodowli GOBLIN
Maciek-Goblin
Kontakt:

Dziękujemy bardzo,właśnie sie zastanawiałem jak mała Zuzia:):)
F.Nietzsche.

BURi
Bulomaniak
Bulomaniak

Post autor: BURi »

Malutka jest bardzo grzeczna . Czeka nas nauka chodzenia na smyczy bo wczoraj i dzisiaj rano jak wyszedlem z nia na dwor to stala w miejscu i nie chciala nigdzie chodzic. Zanioslem ja do mieszkania to od razu dostala wigoru :lol:
Madzia
Bulomaniak
Bulomaniak

Post autor: Madzia »

"Zuzia" a już Mini świetnie bawi sie ze starsza koleżanką naszą Astra. cały dzień harcują. jednak Mini nie chce za nic wychodzić na dwór... znosiłam ja po schodach i zaniosłam na dwór i nic. leżała na trawie i nic..

jak wróciłyśmy do mieszkania żywo i ochoczo biegała po schodach. przygotowałam obu Paniom kąpiel i przyznam szczerze że Mini super zniosła- była bardzo grzeczna.

dzis po południu jedziemy do lasu wybiegać dziewczyny i wypłoszyć ostatnich grzybiarzy:)
Monika-Goblin
Bulomaniak 1
Bulomaniak 1
Kontakt:

Post autor: Monika-Goblin »

Cierpliwości, dla Mini to jest nowe otoczenie i duży stres, do tej pory znała wieś, trzeba wychodzić na dwie smycze z Astrą, i wabić na smakołyk-ona jest łakoma i inteligentna, lepiej wybierać na pierwsze spacery porę gdy ruch jest mały, może późny wieczór :D

Naszego pierwszego bulka nosilismy przez pierwsze tygodnie do parku(dobrze że niedaleko) a wracał na swoich łapach do domu chętnie i szybko, dopiero z drugim było łatwiej- lazł za starszym kolegą jednak po drodze trafiały się postoje, jak złapał muła to na kilkanascie minut:D
ODPOWIEDZ