Przede wszystkim dobry wieczór wszystkim. Nazywam się Tomek, jestem z Rybnika. Forum oglądam od bardzo dawna, lecz dopiero dziś postanowiłem się zarejestrować, bo dostałem wolną rękę co do zakupu psa. Jestem młodym człowiekiem, bo liczę sobie dopiero 19 wiosen, lecz nie chciałbym żadnych uprzedzeń wiekowych (to tylko informacja z góry narzucona ideologicznie, bo wiem, że są tutaj sami komunikatywni ludzie, z czego bardzo się cieszę). Psa nie posiadam jeszcze, rasą interesuję się od bardzo dawna, czytam wszystko co tylko jest dostępne o bullkach.
Mam prośbę - jeśli, któryś z hodowców (lub ktoś, kto ma po prostu informacje o psach wymienionych dalej) ma psa z wadą dyskwalifikującą z wystaw, np. jednostronna głuchota czy niebieskie oko - chętnie porozmawiam na temat kupna i oczywiście pieska. Nie interesują mnie raczej wystawy, nie chcę także poprzez psa i jego zwycięstwa, czy cokolwiek podbudowywać swojego ego. Szukam towarzysza i kogoś oddanego.
Pozdrawiam wszystkich miłośników!
Kontakt mailowy - sabulus@hotmail.com, poprzez komunikator gg, numer - 222697 lub PW na forum.