nieodpowiedzialny własciciel

czyli żalimy sie i bluzgamy na świat
rajski ptak
Bulomaniak 3
Bulomaniak 3
Kontakt:

nieodpowiedzialny własciciel

Post autor: rajski ptak »

Obrazek
Awatar użytkownika
HoRacy
Bulomaniak 3
Bulomaniak 3
Kontakt:

Post autor: HoRacy »

a na fotce buliki z kia :?
msu2krk
Bulomaniak 1
Bulomaniak 1

Post autor: msu2krk »

http://krakow.gazeta.pl/krakow/1,44425, ... ielke.html text="http://krakow.gazeta.pl/krakow/1,44425, ... ielke.htmlhttp://krakow.gazeta.pl/krakow/1,44425,8394269,Krakow__bulterier_pogryzl_swoja_wlascicielke.html>

ta sama akcja.

ktoś zna szczegóły? co to za pies, właścicielka?
Chu**wo, ale jednakowo!
[url=http://pitapata.com][img]http://pdgf.pitapata.com/GW4Mp2.png[/img][/url]
Awatar użytkownika
ex se natus
Pomocny wiedzą: 4
Kontakt:

Post autor: ex se natus »

<QUOTE author="HoRacy"><s>
HoRacy pisze:</s>a na fotce buliki z kia :?
</QUOTE>
tak też mi się wydawało, ciekawe czyje jest to zdjęcie
SisiKLIKA
Bulomaniak 2
Bulomaniak 2
Kontakt:

Post autor: SisiKLIKA »

<QUOTE author="ex se natus"><s>
ex se natus pisze:</s><QUOTE author="HoRacy"><s>
HoRacy pisze:</s>a na fotce buliki z kia :?
</QUOTE>
tak też mi się wydawało, ciekawe czyje jest to zdjęcie
</QUOTE>
Nie wiem ale na wikipedii też jest to zdjęcie
Awatar użytkownika
madziulka

Post autor: madziulka »

Zna ktoś jakieś szczegóły ??
[img]http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;51;101/st/20070629/n/NELLY/k/5f23/age.png[/img]
Szajba
Pomocny wiedzą: 3
Pomocny wiedzą: 3

Post autor: Szajba »

Na miejscu Kia oskarżyłabym tych pismaków! Krew mnie zalewa! Zdjęcie Quattro do takiego artykułu! Najpierw o rozkoszy, a teraz to!? Gotuje się we mnie! :evil:

Również czekamy na szczegóły, co to za właścicielka, a przede wszystkim co to za bull, jeśli to w ogóle bull... :roll:
Avec L'Amour KIA Sunflower Power
Awatar użytkownika
Agniecha
Bulomaniak 2
Bulomaniak 2

Re: nie odpowiedzialny własciciel

Post autor: Agniecha »

Natchnęło mnie tak po tym jak jeden z forumowiczów dostał mandat za puszczanie psa bez smyczy. Dziwi mnie to, że wystawiają je tylko ludziom, którzy mają psy, które nie wyglądają jak pluszowe misie.

A ci którzy posiadają yorki, kundelki czy inne mogą robić co im się podoba, chociaż to oni zazwyczaj mają psy mało wyszkolone lub nic sobie nie robią z ich zachowania.

Przed wczoraj moja suka bawiła się z bokserką, doszła do nas kobieta z bokserem. Dobrze o tym wie, że jej pies próbuje bzyknąć moją sukę. Siada na nią, a jak próbuje się go ściągnąć to rzuca się z zębami na mojego psa. Było tak już kilka razy, jednego wieczoru to kilka psów się prawie przez to pogryzło.

No i kobitka podchodzi do nas, na początku normalna zabawa i znów bokser siada na moją. Wywiązuje się szarpanina, rozdzieliłyśmy psy, ja patrze, a ona wyciąga smakołyki z kieszeni, daje psu i mówi: oo! maksiu był bardzo grzeczny! :shock:

Wczoraj natomiast poszłam do parku i był facet z huskym. Wszyscy unikają go, bo jego pies nie potrafi żyć z innymi psami. Stoi na środku parku (park to trochę dużo powiedziane, kawałek działki z drzewami ogrodzone, specjalnie dla psów) i czeka aż zejdą się ludzie żeby mógł spuścić psa ze smyczy żeby sobie pobiegał. Kończy się to zazwyczaj tym, że dochodzi do małej bójki. W związku z tym, że wczoraj był sylwester to byłam w parku tylko ja i on. Jak zobaczył mnie szybko spuścił psa, a ten podbiegł do mnie i zaczął skakać z zębami do mojej twarzy. Zaczęłam psa odpychać, ten jeszcze bardziej się nakręca, a koleś stoi i patrzy. :crazy:
agusia_cch

Re: nie odpowiedzialny własciciel

Post autor: agusia_cch »

ja na takie 'szczurki' chodzace luzem mam patent ;)

raz, drugi, trzeci zlapalam takiego, ktory do nas podbiegl, zadzwonilam na miejska i nie mieli wyjscia, musieli mandat wstawic.

dzis przynajmniej jak mnie tacy wlasciciele widza, to je zapinaja...
Tosca
Pomocny wiedzą: 2

Re: nieodpowiedzialny własciciel

Post autor: Tosca »

Aga a jak je łapiesz ?? za ogon :D
Zarozumiałością oraz bezczelnością człowieka jest mówienie, że zwierzęta są nieme, tylko dlatego że są nieme dla jego tępej percepcji.

Mark Twain
agusia_cch

psa daje facetowi, przepinamy nasze na jedna smycz, ona nie sa strachliwe, jak podbiegaja (zazwyczaj do Zary), podchodze od tylu i przypinam :devil: i jak nawet wlasciciel sie zjawi to nie oddaje :devil: lacznie tak 'wystawilam' 4 mandaty, wiem, ze jak mnie nie ma to nadal chodza luzem, ale przynajmniej ja mam spokoj :mrgreen: :jupi:
Tosca

Hahah rozbroiłaś mnie powinnaś dostawać % od mandatu od SM :D

A nie boisz się że kurdupel Cie pogryzie ???

I Ci właściciele tak grzecznie czekają na mandat i oddanie psa ??

Pewnie snoopkiem ich straszysz 8)
Zarozumiałością oraz bezczelnością człowieka jest mówienie, że zwierzęta są nieme, tylko dlatego że są nieme dla jego tępej percepcji.

Mark Twain
Awatar użytkownika
Agniecha
Bulomaniak 2
Bulomaniak 2

Post autor: Agniecha »

Mnie właśnie interesuje jak reagują właściciele i SM, skoro muszą przyjechać do luzem biegającego kundelka lub psa małej rasy ;)
agusia_cch

wlasciciele sie buntuja, ale wtedy moj TZ 'kulturalnie' im mowi, ze psy nie lubia obcych, (zara umie szczekac na komende - to nic, ze macha przy tym ogonem :lol: ), probuja sie wyklocac, ale miejska przyjezdza bardzo szybko, a te pieski co je lapie sie nie rzucaja, zreszta co takich maluch moze mi zrobic :lol: z SM ani z policja nie mielismy nigdy niemilej przygody. kiedys nam pan z SM powiedzial, ze to juz nie pierwsze zgloszenie o psach luzem, a ze mieszka tu dosc duzo wiekszych psow, niektore dosc grozne (wiemy, ze trzeba je omijac) wiec i tak sie pwewnie ciesza, ze ktos 'odwala' za nich robote :lol: moze mnie do pracy przyjma :lol:
Tosca

I Twoje psy dostaną takie ładne szelki z napisem Straż Miejska :D

Mark Twain
ODPOWIEDZ