sterylka a co po niej...

czyli mój chory bulik - pytania, rady, sugestie, pomoc.
ivett11
Bulomaniak
Bulomaniak

sterylka a co po niej...

Post autor: ivett11 »

mamy problemik...a raczej pewnie problem.Bulka jest po sterylce jakies 7 dni.Na samym poczatku troszke podsikiwala pod siebie,ale moja vet powiedziala mi ze to normalne. Ale teraz czyli po 7 dniach od sterylki doszlo do tego ze zaczyna posikiwac a nawet zauwazylam kropelke krwi w moczu.Napiszcie mi czy to sygnal o zapalenie nerek albo cos innego. umieram ze strachu....
... najwierniejszy przyjaciel jest bezinteresowny...pragnie tylko twojej miłości.w zamian ofiaruje coś znacznie cenniejszego.pies to o nim mowa:)
agusia_cch

Post autor: agusia_cch »

ja sie nie znam, ale najlepiej do weta idzcie...
ivett11
Bulomaniak
Bulomaniak

Post autor: ivett11 »

witam was...

dzisiaj myknęliśmy do veta wcześnie rano.Bula narobiła mi takiego wstydu jak nic :lol: W trakcie czekania na naszą kolej Bula koniecznie chciała się zaprzyjażnić z dużym labradorem. chętnie pośmigaliby pewnie w tej małej poczekalni :shock:

Wracając do naszego problemu.nasz problem nosi nazwę zapalenia dróg moczowych.opowiedziałam o wszystkich objawach i wspomniałam że Bula miała sterylkę nie dawno.vet powiedziała że to normalne że po zabiegu układ immunologiczny jest osłabiony i wszelkie infekcje tylko czekają na atak.Dostała zastrzyk przeciwbólowy. A od jutra ruszamy z antybiotykoterapią.Niunia wreszcie zasnęła, ja też za dużo nie spałam ale najważniejsze że ona czuje się już lepiej. :D
... najwierniejszy przyjaciel jest bezinteresowny...pragnie tylko twojej miłości.w zamian ofiaruje coś znacznie cenniejszego.pies to o nim mowa:)
ODPOWIEDZ