CO TO MOŻE BYĆ I JAK TO LECZYĆ ???? HELP ????
-
agusia_cch
-
Anita
- Pomocny wiedzą: 3

- Kontakt:
<QUOTE author="JOKERMAN3"><s>
Z własnego (i nie tylko) doświadczenia wiem,ze jak się nie wybierzesz do porządnej kliniki na badania i leczenie to przepuścisz kupę kasy w swojej okolicy i to bez efektu. W Twoich okolicach (Miedzychód-Drezdenko) moja mama ma dom letniskowy i cokolwiek sie psu stanie to jedzie do Gorzowa, bo miejscowi maja tylko tabletki na robaki i kaca.
Poznań nie tak daleko.Jedź.
</QUOTE>JOKERMAN3 pisze:</s>Nowy Tomyśl 60 km od Poznania WLKP![]()
Z własnego (i nie tylko) doświadczenia wiem,ze jak się nie wybierzesz do porządnej kliniki na badania i leczenie to przepuścisz kupę kasy w swojej okolicy i to bez efektu. W Twoich okolicach (Miedzychód-Drezdenko) moja mama ma dom letniskowy i cokolwiek sie psu stanie to jedzie do Gorzowa, bo miejscowi maja tylko tabletki na robaki i kaca.
Poznań nie tak daleko.Jedź.
-
SisiKLIKA
- Bulomaniak 2

- Kontakt:
Kopiuje z Sauronowego(mam nadzieję, że nikt się nie obrazi
autor postu hasimek)
Poznań: lecznica Akademicka, ul Wojska Polskiego 52, przy Uniwersytecie Przyrodniczym. Polecam bo miałam tam praktyki a później chodziłam pomagać więc wiem jak wszystko wygląda od kuchni i jakie jest naprawde podejscie do pacjenta i klienta.
Przyjmują 3 panie doktórki: Agnieszka Sobieralska którą polecam na 1szym miejscu (moja znajoma, bdb lekarz, sympatiko, super podejscie do zwierzaka), Oliwia Chosia (nie dla kogoś kto sie spieszy, ale lekarz bdb), i pani dr Joanna która osobiście mi nie pasuje. Oprocz nich szefostwo dr Antosik (bdb ortopeda) i dr Bukowska ale oni pojawiaja sie w lecznicy tylko na powazniejsze zabiegi i konsultacje. Czasami jest tam wiecej doktorek ale to sie zmienia, 3 wyzej wymienione sa na stale. Lecznica czynna 8-22. Trzeba sie spodziewac duuuzych kolejek, zwlaszcza kiedy jest Agusia
(poniedz, sroda 8-15, czwart 15-22-> i wtedy jest najgorzej). tel do lecznicy 618487563. aha a w niedziele nie warto przychodzic na szczepienia czy jakies blache sprawy bo po 1sze jest to wkurzajace bo lecznica jest dlugo otwarta i watpie zeby komus nie pasowalo w tygodniu wpasc i zalatwic takiej sprawy, a po 2gie jest doliczana dodatkowa oplata, chyba + 50% wizyty. takze niedziela jest przeznaczona na kontynuacje leczenia i nagle wypadki. oczywiscie na miejscu RTG, USG, bad krwi, kalu, moczu itd. POLECAM!!!
Poznań: lecznica Akademicka, ul Wojska Polskiego 52, przy Uniwersytecie Przyrodniczym. Polecam bo miałam tam praktyki a później chodziłam pomagać więc wiem jak wszystko wygląda od kuchni i jakie jest naprawde podejscie do pacjenta i klienta.
Przyjmują 3 panie doktórki: Agnieszka Sobieralska którą polecam na 1szym miejscu (moja znajoma, bdb lekarz, sympatiko, super podejscie do zwierzaka), Oliwia Chosia (nie dla kogoś kto sie spieszy, ale lekarz bdb), i pani dr Joanna która osobiście mi nie pasuje. Oprocz nich szefostwo dr Antosik (bdb ortopeda) i dr Bukowska ale oni pojawiaja sie w lecznicy tylko na powazniejsze zabiegi i konsultacje. Czasami jest tam wiecej doktorek ale to sie zmienia, 3 wyzej wymienione sa na stale. Lecznica czynna 8-22. Trzeba sie spodziewac duuuzych kolejek, zwlaszcza kiedy jest Agusia
byliśmy dziś u innego weta obejrzał naszego pieska i stwierdził że to może być alergia pokarmowa , powiedział że na antybiotyk jest za wcześnie i dał do smarowania preparat i kazał zgłosić sie za tydzień kazał zmienić karmę ale naszym zdaniem dajemy dobrą karmę pu8rinę więc nie wiem może poczekamy ten tydzień i zobaczymy co będzie dalej też się pytał czy się drapie nie wiem czemu , ale się nie drapię . 
-
agusia_cch
-
agusia_cch
nikt nie mowi, ze nie kochacie, widac ze kochacie, dlatego sie martwicie
mi ktos kiedys tlumaczyl, ze psy czy wilki
jak zyly na wolnosci to jadly jedzenie 'naturalne' (wiadomo dzis nic nie jest naturalne) ale warzywa nawet z mrozonki sa lepsze niz karma:) gdyby psiak zyl na wolnosci, jadlby to co upoluje ew. jakas zielenine itd
my dajemy warzywa z mrozonki, albo np groszek z marchewka do ryzu, brokuly moje psy wrecz kochaja (zara jak maja ryz z miesem i brokulami to wybiera najpierw brokuly). do ryzu dajemy zawsze piers. a surowe to np szyje z indyka, kosci ze schaba czy z karkowi, no i uwielbiaja kurze lapki, chociaz to ciezko dostac
zobacz jak psiak bedzie sie zachowywal na takiej diecie, czy beda sie pojawialy nowe ogniska.
zobacz jak psiak bedzie sie zachowywal na takiej diecie, czy beda sie pojawialy nowe ogniska.