DUTCH DAGGER Bull Position & MAGNA MORGANA Tridacna

tu można zareklamować swój miot czy szczenię.
ODPOWIEDZ
roberta
Bulomaniak 1
Bulomaniak 1

Post autor: roberta »

Jagusiowa dalej przoduje,zdrówka dla maluszków!
agusia_cch

Post autor: agusia_cch »

zdjecia typu 'poznajemy swiat' - super! :D
BoJa
Pomocny wiedzą: 3

Post autor: BoJa »

śliczne szczylki :)

Duzy pies tez niczego sobie .
Awatar użytkownika
viva
Pomocny wiedzą: 2
Pomocny wiedzą: 2

Post autor: viva »

viva&Gebo&Bipi
roberta
Bulomaniak 1
Bulomaniak 1

Post autor: roberta »

Fajny ogródkowy apartament :)
swinka
Bulomaniak 3
Bulomaniak 3

Post autor: swinka »

Pręgusia śliczna! Ale ciekawskie robaczki z nich rosną:)
Życiowo czyli melanżowo:)
Awatar użytkownika
Jaga
Pomocny wiedzą: 5
Kontakt:

Post autor: Jaga »

Aga31

Post autor: Aga31 »

Śliczne zdjęcia. Pani Halino a czy można by prosić jakieś zdjęcia brykających maluchów z mamusią :?: i jak by Pani miała to może z socjalu poza ogrodem o którym Pani kiedyś wspominała :?:
stara prawda - kto kapciem wojuje od bambosza ginie ;]]]]
mati074
Bulomaniak 2
Bulomaniak 2

Post autor: mati074 »

psy bojowe fotka klasa :D :D super szczeniaczki :lol:
Awatar użytkownika
krzaczek1986
Bulomaniak 1
Bulomaniak 1

Post autor: krzaczek1986 »

Pierwsza klasa - maluchy i wybieg :) Pozdrawiamy sąsiadke!
Dopiero z okresu oligoceńskiego posiadamy bogate ślady ptasiej fauny...
Awatar użytkownika
Jaga
Kontakt:

<QUOTE author="Aga31"><s>
Aga31 pisze:</s><B><s></s>1/ </B> Śliczne zdjęcia. Pani Halino a czy można by prosić jakieś zdjęcia brykających maluchów z mamusią :?:
<B><s></s>2/ </B> i jak by Pani miała to może z socjalu poza ogrodem o którym Pani kiedyś wspominała :?:
</QUOTE>
<B><s></s>1/ </B> Jak mamusi za bardzo nie będą męczyły (cesarka i po 3 tygodniach ponowne otwieranie suki bo wet sp......ił sprawę i miała niedawno znowu ściągane szwy i rana jest w trakcie gojenia :evil: ) to zdjęcia będą :)
<B><s></s>2/ </B> Nigdy nie wspominałam o żadnym socjalu moich szczeniaków bez szczepień poza ogrodem - jeszcze nie upadłam na głowę, żeby do przyszłych właścicieli poszły szczenięta np. chore na parwowirozę :?
Mają wystarczjąco dużo bodźców wzrokowych i słuchowych (kosiarka, odgłosy dobiegające z warsztatu samochodowego i inne psy. Resztę zapewniają im osoby (dorośli i dzieci) licznie odwiedzające ogrodowy wybieg :idea:
Jakoś nigdzie nie widziałam :roll: zdjęć miotów innych hodowli z socjalu np. z atrakcyjnego dworca centralnego ;D
Awatar użytkownika
Jaga
Kontakt:

<QUOTE author="krzaczek1986"><s>
krzaczek1986 pisze:</s>Pierwsza klasa - maluchy i wybieg :) Pozdrawiamy sąsiadke!
</QUOTE>
Do zobaczenia z Fankim na wybiegu :D
Aga31

Post autor: Aga31 »

socjal jak wszyscy wiedzą jest bardzo ważny, ale jest to sprawa indywidualna jak kto go przeprowadza. Nie trzeba psów zabierać od razu na psie wybiegi, trawniki gdzie biegają stada bezpańskich psów. Sama gościłam u siebie na socjalu szczeniaki i nie uważam, żebym je narażała wsadzając pod kurtkę i jadąc z nimi autobusem do centrum handlowego, na starówkę czy jak Pani wspomniała na centralny. Świetnie na tym wyszły i co do sztuki zdrowe i normalne psychicznie. Pytam, bo kiedyś Pani wspominała że zdjęcia z socjalu Pani wstawi. Nie mniej jednak dziękuję za odpowiedź. Dużo mi wyjaśniła.

Ad1. To może zdjęcia z ciocią :?:
stara prawda - kto kapciem wojuje od bambosza ginie ;]]]]
Awatar użytkownika
Jaga
Kontakt:

<QUOTE author="Aga31"><s>
Aga31 pisze:</s>socjal jak wszyscy wiedzą jest bardzo ważny, ale jest to sprawa indywidualna jak kto go przeprowadza.
<COLOR color="blue"><s></s>Proszę przeprowadzić ogólnomiotową ankietę na temat warunków odchowywania i socjalu szczeniąt wraz z obowiązkowym wklejaniem zdjęć z baraszkowania z mamusią oraz resztą rodziny :] </COLOR>
<URL url="http://www.forum.bulterier.pl/mioty-szc ... <LINK_TEXT text="http://www.forum.bulterier.pl/mioty-szc ... d5ed871fc5">http://www.forum.bulterier.pl/mioty-szc ... /LINK_TEXT>
<URL url="http://www.forum.bulterier.eu/viewforum ... <LINK_TEXT text="http://www.forum.bulterier.eu/viewforum ... c23eaff02e">http://www.forum.bulterier.eu/viewforum ... /LINK_TEXT>
<COLOR color="blue"><s></s>Międzynarodowego nie proponuję bo trochę tego za dużo i są inne klimaty ;D </COLOR>
Nie trzeba psów zabierać od razu na psie wybiegi, trawniki gdzie biegają stada bezpańskich psów. Sama gościłam u siebie na socjalu szczeniaki i nie uważam, żebym je narażała wsadzając pod kurtkę i jadąc z nimi autobusem do centrum handlowego, na starówkę czy jak Pani wspomniała na centralny. Świetnie na tym wyszły i co do sztuki zdrowe i normalne psychicznie.
<COLOR color="blue"><s></s>Ja nie jestem kukułka, żeby podrzucać komuś swoje szczeniaki i zatrudniać sztab ciotek do odchowywania :/ </COLOR>
Pytam, bo kiedyś Pani wspominała że zdjęcia z socjalu Pani wstawi. Nie mniej jednak dziękuję za odpowiedź. Dużo mi wyjaśniła.
<COLOR color="blue"><s></s>Nie muszę całej doopy publicznie pokazywać i poczekam na zdjęcia z socjalu innych hodowców - szczególnie tych mających dużą ilość psów w hodowlach stodołowo/oborowo/kojcowych 8) </COLOR>
Ad1. To może zdjęcia z ciocią :?:
<COLOR color="blue"><s></s>A mogą być jak się uda z wujkiem Fredziem? ;D </COLOR>
</QUOTE>
Ostatnio zmieniony pt cze 18, 10 12:44 pm przez Jaga, łącznie zmieniany 1 raz.
ODPOWIEDZ