Szajba kłania się nisko ;]

Pierwszy krok na forum - będzie nam miło, jeśli założysz nowy temat i napiszesz parę słów o sobie i swoich psach.
MAG
Bulomaniak 2
Bulomaniak 2

Post autor: MAG »

Chętne bym skomentował ale niestety zdjęcia mi sie nie wyświetlają g:\

a swoją drogą brak komentarzy to to że to dział gdzie sie witamy i przedstawiamy :lol: :roll:

Załóż temat Szajbie w temacie MŁODZIEŻ lub MÓJ DOROSŁY BULIK to napewno komentarze będą,na temat w MÓJ SZCZYLEK :lol: SZAJBA chyba już nie pasuje g:P

pozdrawiamy milutko :D
agusia_cch

Post autor: agusia_cch »

bardzo ladna! :D i piwo lubi :P heh :D tylko pewnie nie wiele osob wie, ze tu sa jej fotki :P
alpurczino

Post autor: alpurczino »

bo ci którzy weszli na bruderzatf już Cie przywitali i pozdrowili :D

i dlatego nie ma dalszych komentarzy :)
Szajba
Pomocny wiedzą: 3

Post autor: Szajba »

Oj kochani jesteście, Szajba rozpływa się w komentarzach. Wiem, że żeby było więcej komentów, to w dziale Album foto powinnam wrzucić, ale prosiliście o zdjęcia i cisza :( Hehe, ale beszczelnie wymusiłam, wybaczcie ;]

No właśnie w "godzinę świni" dostała to imię. przyznaję, że od tamtego czasu bardzo się zmieniła i spoważniała, ale nadal jest tą samą wesolutką świnką, która uwielbia szaleć, biegać, skakać i fruwać :D Pozdrawiamy, mieszkamy na Woli ;]
AurelkaNL
Bulomaniak
Bulomaniak

Post autor: AurelkaNL »

Superaśna ta Wasza Szajba!
moni-alb

Post autor: moni-alb »

Witamy serdecznie :D Chcemy zobaczyć Szajbę "na żywo". Wybieracie się może na wystawę w W-wie 11 lipca?
kleoo
Bulomaniak 3
Bulomaniak 3

Post autor: kleoo »

Łapeczka!
ODPOWIEDZ