Ile razy dziennie karmić szczeniaka
Ile razy dziennie karmić szczeniaka
Ile razy dziennie musi dostawać mały karmę?. W hodowli gdzie kopiliśmy naszego bulka Pani powiedziała 2 razy, dała nam również nazwę karmy jaka mały dobrze znosi jest to Carocroc natomiast na tej karmie jest napisane aby szczeniakom podawać ja 3 razy .... i jak tu być mądrym 
-
agusia_cch
Dwie garstki ? dawaj jej śmiało 70 gram
sama zobaczysz że jej to wystarczy i podawaj cztery razy dziennie
piesek rośnie i potrzebuje do wzrostu pożywienia
pozatym uzupełniaj posiłki owocami to dośc ważne jeśli chodzi o zapotrzebowanie w witaminy
porównaj sobie zdjęcia Palestyny z końca marca i ostatnio dodane zobaczysz różnicę
sama zobaczysz że jej to wystarczy i podawaj cztery razy dziennie
piesek rośnie i potrzebuje do wzrostu pożywienia
pozatym uzupełniaj posiłki owocami to dośc ważne jeśli chodzi o zapotrzebowanie w witaminy
porównaj sobie zdjęcia Palestyny z końca marca i ostatnio dodane zobaczysz różnicę
Domyśliłam się on był ciągle na suchej wiec od nagłej zmiany jeszcze by rozwolnienia dostał. Dzisiaj pałaszował miseczkę z marchewka+jabł+banan+ mango ojjjjj jak mu smakowało
Co do nabiału będę ostrożna raz byłam u koleżanki a ona ma kota i w kuchni dorwał się do miseczki ze śmietana.....a potem rozwolnienia się chłopak nabawił
Co do nabiału będę ostrożna raz byłam u koleżanki a ona ma kota i w kuchni dorwał się do miseczki ze śmietana.....a potem rozwolnienia się chłopak nabawił