ediiiii pisze:gratulki dla Julaszki i Mamusi teraz to już tylko za odpowiednim "narzeczonym" trzeba się rozejrzeć
Otóż to Sunia piękna (widziałam na wystawie), a ja chyba w przyszłym roku będę się rozglądać za szczeniaczkami w Warszawie i okolicach (a właściwie już to czynię). Jest szansa w przyszłym roku?
Taki jest plan ale wszytko zależy kiedy będzie miała cieczkę, czy nie przypadkiem kiedy ja sesję albo ważne zdjęcia, czy zaciąży. no i poszukiwania samca- większość psów które coś robi brzydkie są jak g.. Znalazłam jednego ipowskiego intera ale też nie za piękny i wiek bym powiedziała że raczej emerytalny.
Gratulujemy, sunia pięknie się prezentuje na zdjęciach, w pełni zasłużyła na championat ;] Jest piękna, sama chciałabym kiedyś mieć takie cudeńko w domu ;] Życzymy dalszych sukcesów!
P.S. Ile Juliaszka ma teraz? Oczywiście pytam o wiek ;]
Wystawianie Julki to jak zwykle przyjemność. Znamy się jak łyse konie z Twoim sukiem. Oj nie ma jak dorosły, przynajmniej dwuletni bulek.Niczym już nie zaskoczy, w mózgu mniej więcej poiukładane Gratulacje dla Juliaszka.