Łapa u bulka.

dział dla pytających przed zakupem bula :)
swinka
Bulomaniak 3
Bulomaniak 3

Łapa u bulka.

Post autor: swinka »

Mam pytanko...dziś byłam na szkoleniu z Kosmos i spotkałyśmy pana który ma hodowlę stafików:) Wszystko fajnie tylko, że pan powiedział mi, że mojemu psu rozjeżdżają się palce w prawej przedniej łapce tzn. jeden paluszek jej na bok ucieka :shock: Normalnie przyjrzałam się i faktycznie :? Łapka zaczyna odbiegać od wzorca! Pomóżcie, co jej podawać, aby było dobrze?? Dodam, że Kosmos codziennie do jedzenia dostaje Can - Vit + z glukozaminą i nie jest zbyt przeciążana długimi spacerami czy ćwiczeniami. Ja myślę, że panele w domu dają w dupę :evil: Ale przecież wszystkich podłóg nie mogę zerwać :idea: pomóżcie :cry:
Życiowo czyli melanżowo:)
Awatar użytkownika
Natalia
Bulomaniak 4
Bulomaniak 4

Post autor: Natalia »

Swinka a ty masz zamiar wystawiać Kosmoskę :?:
aga
Pomocny wiedzą: 5
Pomocny wiedzą: 5

Re: Łapa u bulka.

Post autor: aga »

<QUOTE author="swinka"><s>
swinka pisze:</s> Ja myślę, że panele w domu dają w dupę :evil: Ale przecież wszystkich podłóg nie mogę zerwać :idea: pomóżcie :cry:
</QUOTE>
to raczej nie to,moja łaziła po parkiecie przeważnie a też słyszałam że nie wolno i nic nie było, witaminki też miała. Wiesz ja też się wszystkim na początku bardzo przejmowałam ale taka jej uroda pewnie, dużo psów tak ma
swinka
Bulomaniak 3
Bulomaniak 3

<QUOTE author="Natalia"><s>
Natalia pisze:</s>Swinka a ty masz zamiar wystawiać Kosmoskę :?:
</QUOTE>
Takiego mam plana :D 8)
Awatar użytkownika
Natalia
Bulomaniak 4
Bulomaniak 4

Post autor: Natalia »

Acha no to powodzonka w prostowaniu paluchów :D Ja w temacie wystaw i wzorca jestem zielona jak gruszka na wiosnę :oops:

Może kolejny Bulas, zakupiony już w Polsce będzie kupowany pod tym kątem ale wtedy będę pytać bardziej doświadczonych :D
person777
Bulomaniak 1
Bulomaniak 1

Post autor: person777 »

<QUOTE author="swinka"><s>
swinka pisze:</s>Mam pytanko...dziś byłam na szkoleniu z Kosmos i spotkałyśmy pana który ma hodowlę stafików:) Wszystko fajnie tylko, że pan powiedział mi, że mojemu psu rozjeżdżają się palce w prawej przedniej łapce tzn. jeden paluszek jej na bok ucieka :shock: Normalnie przyjrzałam się i faktycznie :? Łapka zaczyna odbiegać od wzorca!
</QUOTE>
Przyznam się bez bicia, że załatwiłaś mnie tym postem...i to tak w sobotni poranek :lol: jeśli myślisz, że to wina paneli to może nie zrywaj podłóg tylko połóż wykładzinę 8) pozdrawiam
ZORA'S IN DA HOUZE!! :)

[img]http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;54;101/st/20061106/n/Zora/dt/5/k/b7ae/age.png[/img]
swinka
Bulomaniak 3
Bulomaniak 3

<QUOTE author="person777"><s>
person777 pisze:</s><QUOTE author="swinka"><s>
swinka pisze:</s>Mam pytanko...dziś byłam na szkoleniu z Kosmos i spotkałyśmy pana który ma hodowlę stafików:) Wszystko fajnie tylko, że pan powiedział mi, że mojemu psu rozjeżdżają się palce w prawej przedniej łapce tzn. jeden paluszek jej na bok ucieka :shock: Normalnie przyjrzałam się i faktycznie :? Łapka zaczyna odbiegać od wzorca!
</QUOTE>
Przyznam się bez bicia, że załatwiłaś mnie tym postem...i to tak w sobotni poranek :lol: jeśli myślisz, że to wina paneli to może nie zrywaj podłóg tylko połóż wykładzinę 8) pozdrawiam
</QUOTE>
Hheheh...ok:P Dzięki za radę :D
person777
Bulomaniak 1
Bulomaniak 1

Post autor: person777 »

Miło mi, że mogłem pomóc :D a a tak poważnie, Zora nie narzeka na panele, opanowała już ślizg w kierunku piłki, a łapki ma w doskonałym stanie 8)
ZORA'S IN DA HOUZE!! :)

[img]http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;54;101/st/20061106/n/Zora/dt/5/k/b7ae/age.png[/img]
ODPOWIEDZ