posikuje z radosci?

dział dla pytających przed zakupem bula :)
agusia_cch

posikuje z radosci?

Post autor: agusia_cch »

witam!

nie wiem czy to jest problem, ale jestem od kilku dni zaniepokojona... Snoopy (7miesiecy) juz od ponad 2 m-cy nie zesikal sie w domu, jednak od paru dni gdy Pan wraca z pracy Maly skaczac, cieszac sie, lekko popuszcza... nie chce mu sie sikac, bo jakis czas przed tym byl ( Pan wraca ok 16 a ja z psami ide ok 15-15.30). co o tym sadzicie...?
Awatar użytkownika
CASIA
Bulomaniak 1
Bulomaniak 1

Re: posikuje z radosci?

Post autor: CASIA »

<QUOTE author="agusia_cch"><s>
agusia_cch pisze:</s>witam!
nie wiem czy to jest problem, ale jestem od kilku dni zaniepokojona... Snoopy (7miesiecy) juz od ponad 2 m-cy nie zesikal sie w domu, jednak od paru dni gdy Pan wraca z pracy Maly skaczac, cieszac sie, lekko popuszcza... nie chce mu sie sikac, bo jakis czas przed tym byl ( Pan wraca ok 16 a ja z psami ide ok 15-15.30). co o tym sadzicie...?
</QUOTE>
zanieś siuśki do laba jutro bo możliwe że przeziębił sobie pęcherz ;)
agusia_cch

niee.. to nie pecherz. piatek, sobota, niedziela nic nie popuscil... a pon-czw tylko wtedy gdy Pan wrocil do domu, w trakcie przywitania....
Awatar użytkownika
viva
Pomocny wiedzą: 2
Pomocny wiedzą: 2

Post autor: viva »

Mój też tak miał jak się witał. Teraz już ma ponad 2 lata i nie popuszcza przy witaniu. Chyba wyrósł z tego.
viva&Gebo&Bipi
agusia_cch

<QUOTE author="viva"><s>
viva pisze:</s>Mój też tak miał jak się witał. Teraz już ma ponad 2 lata i nie popuszcza przy witaniu. Chyba wyrósł z tego.
</QUOTE>
czyli to nic zlego... :D
ODPOWIEDZ