Boksio

miejsce dla zwierza wszelkiej innej maści
Kazikos122
Bulomaniak
Bulomaniak

Boksio

Post autor: Kazikos122 »

Witam, mam pewien problem.Od soboty u mnie na osiedlu hasa sobie piesek w type Boksera.Jest strasznie wychudzony ma obrożę na szyji.Od tamtego czasu strasznie się nim opiekuję.Nocami czeka pod moją klatką na mnie.Jednak nie mam warunków na takiego psiaka.Nie wiem co mam robić,właściciel go nie szuka nic.Pomocy i Dziękuję.
agusia_cch

Post autor: agusia_cch »

a ktos ze znajomych nie moze go tymczasowo przygarnac? a Ty poszukalbys mu w tym czasie domku... bo do schroniska szkoda go oddawac...
Tosca
Pomocny wiedzą: 2

Post autor: Tosca »

Lepiej do schronu niż żeby spał pod klatką , jeszcze ktoś mu krzywdę zrobi albo się przeziębi .

Schronisko lepsze niż tułaczka po osiedlu .
Zarozumiałością oraz bezczelnością człowieka jest mówienie, że zwierzęta są nieme, tylko dlatego że są nieme dla jego tępej percepcji.

Mark Twain
Kazikos122
Bulomaniak
Bulomaniak

Dziś kiedy waracałem z psiakiem z boiska jakiś typek wołał Piko,Piko odwróciłem się no i był to właściciel psa.Nawet się nim nie zainteresował.Po chwili podjechali jego koledzy(osiedlowe dresy), i śmiali się z tego psa.Pomijając fakt że dla psa widać wszystkie kości :?
agusia_cch

fakt, lepiej schron niz osiedle, ale chyba znajdzie sie ktos kto go bedzie mogl wziac na pare dni?
Ostatnio zmieniony pn mar 29, 10 21:25 pm przez agusia_cch, łącznie zmieniany 1 raz.
Tosca

Post autor: Tosca »

Kazikos122 może do TOZ-u to zgłosić , albo po prostu ukraść psa dla jego dobra ...
Zarozumiałością oraz bezczelnością człowieka jest mówienie, że zwierzęta są nieme, tylko dlatego że są nieme dla jego tępej percepcji.

Mark Twain
Kazikos122
Bulomaniak
Bulomaniak

No niestety nikt go nie może wziąc..miałem kilka pomysłów ale to niewypały..zamieszcze później zdjęcia psiaka.
agusia_cch

pycho slodkie, ale chudzinka z niego straszna... :(
ODPOWIEDZ