Stafik z Bulem
Stafik z Bulem
Masakra bez komentarza
Zarozumiałością oraz bezczelnością człowieka jest mówienie, że zwierzęta są nieme, tylko dlatego że są nieme dla jego tępej percepcji.
Mark Twain
Mark Twain
-
agusia_cch
Amstaf z Owczarkiem to ma już kolejny miot , podobno szczeniaki schodzą jak ciepłe bułeczki bo to połączenie najlepszych cech charakteru
Czego to ludzie nie wymyślą ...
Czego to ludzie nie wymyślą ...
Zarozumiałością oraz bezczelnością człowieka jest mówienie, że zwierzęta są nieme, tylko dlatego że są nieme dla jego tępej percepcji.
Mark Twain
Mark Twain
-
bulterierka
- Pomocny wiedzą: 3

-
Truflada
- Pomocny wiedzą: 1

- Kontakt:
a ja mam nadzieje ze znajda jakiegos porzadnego wlasciciela.... szkoda myslec ze kazdy mieszaniec trafi do schroniska
swoja droga to trzeba miec niezle nasrane w glowie zeby robic takie mixy.... moze koles ma ambicje i chce nowa rase stworzyc?
swoja droga to trzeba miec niezle nasrane w glowie zeby robic takie mixy.... moze koles ma ambicje i chce nowa rase stworzyc?
"Bullterrier nie jest w stanie pogodzić się z głupotą, nawet u swego właściciela"
Mieszkam w Irlandii i tu jest masa takich ogłoszeń o międzyrasowych mieszańcach - są np. mopso-yorki, lab-pudle,jackapoo (pudel+jack rusell terier) i wiele wiele innych, ale największym zdziwieniem był dla mnie lablador+ pudel miniatura
I to nie pierwszy miot tej pary... Dla mnie to niezrozumiałe, tym bardziej, że tutaj jest wiele rodowodowych psów (nie ma wymogu wystawiania psich rodziców) i właściwie każdy może psa rodowodowego mieć i rozmnażać legalnie... niezależnie od tego fajne te mieszane szczeniory i zawsze ciekawi mnie jak taki mix będzie wyglądał 
Ja jeszcze staram się zrozumieć mix psów które są w miarę eksterierowo podobne ale bull ze stafem to zupełnie inna bajka , stafik ma mieć mocny stop bull ma go nie mieć , stafik małe uszy zagięte w płatek róży bull stojące , i co z tego wyjdzie !? bez sens totalny.
Mark Twain
Mark Twain
-
bulterierka
- Pomocny wiedzą: 3