Troche się nie zrozumieliśmy,Milosz ja znam skutki cywilno prawne wynikajace z ustawy o ochronie danych osobowych

Twoja Sisi chowala się u Pani Kasi miałes to szczęście i Pani Misiuda jest profi jeżeli chodzi o szczyle ,dostajesz od niej juz ukierunkowane zwierze a także pracuje z wlascicielami i zawsze słuzy rada i pomocą , to wszystko wiemy...moj byl u Wiatera ,dostałam psa przebiałkowanego i wystraszonego z przepuklina i z wyprawka z pedigree. Zadzwoniłam wszysttko miało się wyklarowac i takie tam . A szczerze wyprawka z tym srutem juz mnie powinna zastanowic bo kto z was daje to swinstwo ale teraz wiem a wtedy nie ,bylam zielona jak trawka.Z czasem jak dziwne rzeczy działy sie z psem próbowałam rozmawiac z hodowca ,albo go nie było albo nie umial odpowwiedziec na problem. Trudno . Wiec dlatego szukam tego miotu żeby stworzyc psychologiczny obraz miotu i moze uda mi się odwrocic niektore dziwne zachowania Baggiego ale musze wiedziec co tez szczeniak przeszedł bo niestety ma cos w sobie co wyniusł z kojca .Mnie nie chodzi o dane osobowe bo ani kartek nie bede slac ani jezdzic w odwiedziny ...hehehe. O jakis email lub telefon ot co, a dlaczego napisałam na forum ,bo to dział gorzkie zale , i moze ktos by się odezwal przypadkiem akurat z tego miotu.Odemnie wziol wszystko ,od innych podobno nie.Niewazne juz teraz ze wydaje mi sie ze tak do konca to kto inny zajmowal sie hodowla a kto inny handlem ale juz poszły konie ...Mam ludojada skonczyl rok , umeczylismy sie wzajemnie ,i jezeli juz tyle osiagnelam sama to dalej draze temat musze psa wyprostowac ,pies ma byc ogarniety i co ja wam chyba nie musze mówic jakiego psa kazdy chce w domu

A zdziwilo mnie ze tu słysze o jakims pozniejszym miocie miot Baggiego byl ostatni, suki sprzedano.Ale moze ja czegos nie wiem

Sanitas Animalum pro salute Homini....