przyszliśmy się przywitać:)

Pierwszy krok na forum - będzie nam miło, jeśli założysz nowy temat i napiszesz parę słów o sobie i swoich psach.
Żmija
Pomocny wiedzą: 5

Post autor: Żmija »

Cześć wnusiu!

Był u mnie Wasz pan nauczyciel z psiego przedszkola i jest z Was- właścicieli psa bardzo zadowolony. Chwalił Was nad podziw, a wiem, że nie często mu się to zdarza. :) Gratuluję pięknego skupienia w pracy przy innych psach i świetnej motywacji Buleta przy innych szczeniakach. Brawo. W krótce wreszcie przyjadę do W-wy, jak tylko dokończę szkolenie kilku adopcyjnych psiaków i chetnie się spotkam z Wami na przedszkolu. Słyszałam też, że maluszek już bardzo duży:)
MoKu
Bulomaniak 1
Bulomaniak 1

Post autor: MoKu »

Witamy z Zielonej Wyspy :D "Potwornie" sympatyczny ten Wasz "Potwór" :wink:
Magdalena
Pomocny wiedzą: 4
Pomocny wiedzą: 4
Kontakt:

Post autor: Magdalena »

Witam sąsiadeczkę 8)
Awatar użytkownika
fairey
Bulomaniak 1
Bulomaniak 1

Post autor: fairey »

<QUOTE author="Żmija"><s>
Żmija pisze:</s>Cześć wnusiu!
Był u mnie Wasz pan nauczyciel z psiego przedszkola i jest z Was- właścicieli psa bardzo zadowolony. Chwalił Was nad podziw, a wiem, że nie często mu się to zdarza. :) Gratuluję pięknego skupienia w pracy przy innych psach i świetnej motywacji Buleta przy innych szczeniakach. Brawo. W krótce wreszcie przyjadę do W-wy, jak tylko dokończę szkolenie kilku adopcyjnych psiaków i chetnie się spotkam z Wami na przedszkolu. Słyszałam też, że maluszek już bardzo duży:)
</QUOTE>
Witamy babcię Żmiję:)
próbowaliśmy się dodzwonić w tygodniu ale chyba nieźle Cię zasypało;) maluszek jest naszym oczkiem w głowie i choć miał już kilka niesubordynowanych zachowań (zjadł nam oba telefony i klawisz od laptopa - klawisz do laptopa zaczął do pieska;)) jest pieskiem bezproblemowym. Daje ze sobą zrobić absolutnie wszystko.
Odnośnie skupiania dziś na przedszkolu mieliśmy ćwiczenia na odwoływanie z zabawy. Jako że zaczął nam trochę dymić do piesków jak podejdą do niego kiedy on sobie nie życzy ćwiczenie zostało zmodyfikowane. mieliśmy podchodzić do innych psiaków tak żeby się rozpraszał ale nie na bezpośredni kontakt. biegam z nim więc po placu jak głupia, żeby mi się piesek rozproszył i rozkręcił a Bulisław zasuwał "nogę" i w nosie miał inne psiaki:)
Wagowo Buliś też niczego sobie, waży już ponad 24 kilo:)
pozdrawiamy serdecznie:)
Żmija

Post autor: Żmija »

Ciesze się bardzo, że u Was OK. Mam mnóstwo pracy i zapominam najczęściej o komórce, albo, żeby oddzwonić. Najczęściej jestem po 12 godzin dziennie w kojcach. Bulisław duży wnusio:) Z Alanem rozpracowywaliśmy trochę plan ogarnięcia młodegoi Wasze ćwiczenia właśnie z tym są związane. Pozdrawiam ciepło. Wycałujcie mój kochany wielki brzuszek. Bulisław zawsze składał się głównie z brzuszka. :D
fontas
Bulomaniak 1
Bulomaniak 1

Post autor: fontas »

Witam z kujawsko pomorskiego ;)
Awatar użytkownika
yoki
Pomocny wiedzą: 3
Kontakt:

Post autor: yoki »

Ciotka co mu kiedyś tyłeczek podcierała wita bardzo serdecznie :D
banita
Bulomaniak 1
Bulomaniak 1

Post autor: banita »

Witamy i my z Warmii :) :)
ROBERT z WARMI
Awatar użytkownika
fairey
Bulomaniak 1
Bulomaniak 1

dziękujemy za miłe przyjęcie i jeszcze raz witamy wszystkich i przesyłamy pozdrowienia ciotce co tyłeczek podcierała:)
Aga31

Post autor: Aga31 »

<QUOTE author="yoki"><s>
yoki pisze:</s>Ciotka co mu kiedyś tyłeczek podcierała wita bardzo serdecznie :D
</QUOTE>
ehhhhh ..... :lol:
również witam serdecznie :D
stara prawda - kto kapciem wojuje od bambosza ginie ;]]]]
Awatar użytkownika
fairey
Bulomaniak 1
Bulomaniak 1

bogumila1233
Bulomaniak
Bulomaniak

Post autor: bogumila1233 »

Serdecznie witamy. Jamniczka FAJKA i Bulterierek FIDEL.
Książka i pies to najlepsi przyjaciele człowieka, ale wewnątrz psa jest ciemno , by czytać .Gałcho Marx
ODPOWIEDZ