Witam wszystkich forumowiczow :)
Witam wszystkich forumowiczow :)
Witam wszystkich forumowiczow. Mam na imię Maciek i jestem z małej miejscowości koło Torunia. Psami interesuje się od dziecka.. Niestety bulka jeszcze nie mialem. Aczkolwiek jestem w trakcie rozmów o Cziko
psa którego właśnie wyszukałem przez to forum
mam nadzieję że trafi do mojego domu. Bardzo mi zależy. Co więcej.. Mam 22lata i bardzo interesuje się sportem. Gram już 13lat w klubie w piłkę nożna. Kocham sport jak zwierzęta =) odnośnie psów to mialem amstaffa.. Niestety był wiekowy i mi zdechł =( od tamtej pory nie mialem żadnego pieska. Szukam cały czas tego jedynego =) mam nadzieję że będzie to właśnie Cziko => to tyle o mnie i o pieskach.. Może nie za wiele ale konkretnie
pozdrawiam wszystkich forumowiczow. Maciek.
Forumowicze mam do Was jeszcze wielką prosbe.. Jeżeli jest ktoś z okolic torunia.. Lub w ogóle z kujawsko pomorskiego to proszę pisać
jeżeli dojdzie do adopcji to bardzo chętnie umowie się na spacer z kimś z okolic
Jeżeli jednak nie uda mi się zaadoptowac pieska to będzie trzeba czekac "trochę" dłużej bo i tak kupię sobie bulika
pozdrawiam.
- Złośnica
- Pomocny wiedzą: 5

- Kontakt:
<QUOTE author="fontas"><s>
bardzo fajne podejście
i duży + na twoje konto
Myśle, że każdy kto na poważnie zainteresowany jest adopcją powinien właśnie tak postąpić, jak najwięcej spotykać się z bulkowymi ludźmi z forum ( ale nie tylko ) , żeby mogli go poznać i żeby w późniejszym czasie zarekomendować taką osobę jako godnego kandydata.
</QUOTE>fontas pisze:</s>Forumowicze mam do Was jeszcze wielką prosbe.. Jeżeli jest ktoś z okolic torunia.. Lub w ogóle z kujawsko pomorskiego to proszę pisaćjeżeli dojdzie do adopcji to bardzo chętnie umowie się na spacer z kimś z okolic
Jeżeli jednak nie uda mi się zaadoptowac pieska to będzie trzeba czekac "trochę" dłużej bo i tak kupię sobie bulika
pozdrawiam.
bardzo fajne podejście
Myśle, że każdy kto na poważnie zainteresowany jest adopcją powinien właśnie tak postąpić, jak najwięcej spotykać się z bulkowymi ludźmi z forum ( ale nie tylko ) , żeby mogli go poznać i żeby w późniejszym czasie zarekomendować taką osobę jako godnego kandydata.
-
nataszka87
- Bulomaniak 1