Od wczoraj mamy szczeniaka.
-
bogumila1233
- Bulomaniak

Od wczoraj mamy szczeniaka.
Witam!Wczoraj przywieżliśmy do domu dwu miesięcznego bulterierka. To jest nasz trzeci pies w rodzinie. W tej chwili mamy jeszcze osmioletnią jamniczkę. Okazało się , że jamniczka boi sie bulka i sika gdzie popadnie. Jesli ktos mial podobne doswiadczenia to prosimy o radę jak odstresować jamniczkę. Mały ma odruchy kopulacyjne i napada na jamniczkę jak się zachować w tej sytuacji? Bylibyśmy bardzo wdzięczni za radę od kogoś doswiadczonego . Pozdrawiam wszystkch . Właścicielka Fajki i Fidela.
Książka i pies to najlepsi przyjaciele człowieka, ale wewnątrz psa jest ciemno , by czytać .Gałcho Marx
Z tego co wiem to jest objaw dominacji. Tito ma to samo to znaczy miał, tylko , że zamiast psów krył swoje maskotki i materac, raz próbował moją dziewczynę ale od razu go skarciła i jest spokój. Moim zdaniem jak tylko zacznie kryć suczkę to musi dostać karę. A jaka kara to zależy od Ciebie, klatka, KLAPS czy whatever 
- wejherstaff
- Bulomaniak 1

- Kontakt:
Witam i chyba do powitania powiniem był ograniczyć się,bo staż w wychowaniu bulla mam kilka dni większy od Was.Jednak wtrącę zdanie.
Nasza pociech również wykonuje ruchy kopulacyjne.
Najczęściej przedmiotem westchnień jest piłka,jednak kiedy przenosi swoje zainteresowanie na nogi domowników,od razu jest "fe".
Tak jak wspomniał Ada$$$ jest to przejaw dominacji.
Nasza pociech również wykonuje ruchy kopulacyjne.
Najczęściej przedmiotem westchnień jest piłka,jednak kiedy przenosi swoje zainteresowanie na nogi domowników,od razu jest "fe".
Tak jak wspomniał Ada$$$ jest to przejaw dominacji.