BAER Katowice 19.03.2010
- Ann_Ki
- Pomocny wiedzą: 1

- Kontakt:
BAER Katowice 19.03.2010
Zbieram chętnych na badanie BAER które odbędzie się 19go marca (jak będzie sporo chętnych to może być i 18go)
Badanie odbedzie sie w lecznicy "Na giszowcu" w Katowicach - koszt 200zł
Bada Dr Pomianowski
Uwaga!
Tylko osoby, które zgłoszą mi chęć uczestnictwa w badaniu bedą mogły przebadać psy , Doktor w piątek po południu musi być już na wykładach w Wiśle i nie da się w tym przypadku uprawiać "wolnej amerykanki"
Badanie odbedzie sie w lecznicy "Na giszowcu" w Katowicach - koszt 200zł
Bada Dr Pomianowski
Uwaga!
Tylko osoby, które zgłoszą mi chęć uczestnictwa w badaniu bedą mogły przebadać psy , Doktor w piątek po południu musi być już na wykładach w Wiśle i nie da się w tym przypadku uprawiać "wolnej amerykanki"
Ostatnio zmieniony śr lut 03, 10 20:37 pm przez Ann_Ki, łącznie zmieniany 1 raz.
-
rajski ptak
- Bulomaniak 3

- Kontakt:
- Ann_Ki
- Pomocny wiedzą: 1

- Kontakt:
Właśnie wróciłam z Warsztatów weterynaryjnych w Wiśle - rozmawiałam jeszcze tam z Panem doktorem, był bardzo zadowolony z tego, że wszystko ładnie i sprawnie poszło no i najważniejsze, ze psiaki wszystkie słyszące
certyfikaty wyśle na mój adres i będziemy się jakoś umawiać na odbiór - będę go popędzać, żeby na Częstochowę były u mnie - myślę, że tam byłby nam najwygodniej je "rozdzielić"
certyfikaty wyśle na mój adres i będziemy się jakoś umawiać na odbiór - będę go popędzać, żeby na Częstochowę były u mnie - myślę, że tam byłby nam najwygodniej je "rozdzielić"