Witam!!!

Pierwszy krok na forum - będzie nam miło, jeśli założysz nowy temat i napiszesz parę słów o sobie i swoich psach.
o1us_89
Bulomaniak
Bulomaniak

Witam!!!

Post autor: o1us_89 »

Witam wszystkich forumowiczow! Wprawdzie nie mam bulteriera, lecz molosa DC, ale interesuje sie ta rasa od jakiegos czasu:) I chcialabym poglebic swoja wiedze, gdyz wiem, ze na pweno w moim domku pojawi sie drugi pies (Bandzior jest ze schroniska, wiec drugi pies bedzie rasowcem pelna geba), ale nadal waham sie pomiedzy kilkoma rasami i nie wykluczone, ze towarzyszka (na pewno bedzie to sunia z racji charrakteru mojego Bandyty), Bandziorka bedzie bullinka. Bulle cenie za swoja niezaleznosc oraz "poczucie humoru":P Moj Bandzior jest strasznie zywiolowy, istne ADHD, i malo psiakow znosi jego "brutalne" zabawy:D, a zdazylam sie zorientowac, ze bulle uwielbiaja tego typu rozrywki. Mam kilka typow i teraz musze podjac decyzje, a chce to zrobic swiadomie, aby mi i psiakowi zylo sie dobrze... Na razie rozwazalam asta, boerboel'a, rottweilera i cane corso i wspomnianego wczesniej bullteriera:) Ogolnie bardziej udzielam sie na niebieskim forum (ten sam nik) i na molosach, gdyz aktualnie ta grupa jest najblizsza mojemu sercu. Jednak z racji moich zainteresowan mysle, ze i tutaj mam szanse poznac wielu wspanialych ludzi:)

Moj najwiekszy skarb na swiecie to Bandzior (jak sie znajde chwilke czasu to wstawie zdjecie). Tak jak wspmnialam jest psem schroniskowym. Maly byl w schronisku krotko, bo zaledwie dwa tyg (na szczescie), a przyjelam go do swojego serducha jak mial 2-3 mies, wiec szylkiem jeszcze malusim byl. Aktualnie ma dokladnie 16 mies. Nie powiem, ze bylo latwo duzo razem przeszlismy, ale dzieki mojemu uporowi determinacji no i mysle ze wiedzy, Bandzior stal sie psem w miare poukladanym. Nie dawno zostal wykastrowany (za duzo jest kundelkow, a mi nie zalezy na wnuczkach:P). na razie tyle o moim sloneczku choc moglabym tak pisac w nieskonczonosc:D

Teraz troszke o mnie. Nazywam sie Ola. Do niedawna mieszkalismy wstoliy, ale od pewnego czasu w malej wsi kolo Wegrowa (jakies 70 km. od Warszawy), ale mysle, ze do Warszawy wrocimy. No i nie wiem co moge jeszcze pisac, bo jesli chodzi o zainteresowania to chyba nie musze pisac:D

Gorace pozdrowienia i buziaki ode mnie i Bandziora:*:*:*
"Dokad ida psy gdy odchodza, bo jesli nie ida do nieba, to przepraszam Cie Pnie Boze. Mnie tam takze isc nie potrzeba"
alpurczino

Post autor: alpurczino »

pozdrawiamy :607:

i życzymy owocnych poszukiwań :D
kreep
Bulomaniak 1
Bulomaniak 1

Post autor: kreep »

yo!
MoKu
Bulomaniak 1
Bulomaniak 1

Post autor: MoKu »

Witamy z Zielonej Wyspy :D
Awatar użytkownika
yoki
Pomocny wiedzą: 3
Kontakt:

Post autor: yoki »

Witamy z wawy :)
o1us_89
Bulomaniak
Bulomaniak

<QUOTE author="yoki"><s>
yoki pisze:</s>Witamy z wawy :)
</QUOTE>
Yoki a Twoj bullek to sunia czy piesek??? Moze umowimy sie kiedys na wspolny spacerek:)?
"Dokad ida psy gdy odchodza, bo jesli nie ida do nieba, to przepraszam Cie Pnie Boze. Mnie tam takze isc nie potrzeba"
gośka
Bulomaniak 2
Bulomaniak 2

Post autor: gośka »

siemanko :)
kleoo
Bulomaniak 3
Bulomaniak 3

Post autor: kleoo »

Łapeczka!
banita
Bulomaniak 1
Bulomaniak 1

Post autor: banita »

Witamy :)
ROBERT z WARMI
Awatar użytkownika
yoki
Kontakt:

Post autor: yoki »

<QUOTE author="o1us_89"><s>
o1us_89 pisze:</s><QUOTE author="yoki"><s>
yoki pisze:</s>Witamy z wawy :)
</QUOTE>
Yoki a Twoj bullek to sunia czy piesek??? Moze umowimy sie kiedys na wspolny spacerek:)?
</QUOTE>
mam suczkę i pieska - ale obecnie suczka w przed cieczką więc nie polecam na wspólny spacerek, a i ona chyba w ogóle nie byłaby zainteresowana wariackim zabawami, to już poważna damesa 8)
o1us_89
Bulomaniak
Bulomaniak

<QUOTE author="yoki"><s>
yoki pisze:</s>
mam suczkę i pieska - ale obecnie suczka w przed cieczką więc nie polecam na wspólny spacerek, a i ona chyba w ogóle nie byłaby zainteresowana wariackim zabawami, to już poważna damesa 8)
</QUOTE>
Oj szkoda, no ale rozumiem:D
Bule z Buzy
Bulomaniak 2
Bulomaniak 2
Kontakt:

Post autor: Bule z Buzy »

:lol: :lol: Witamy. :wink: :wink:
Berta
ucho1984
Bulomaniak 1
Bulomaniak 1

Post autor: ucho1984 »

Siemasz :D