multicryl pisze:</s><SIZE size="150"><s></s>Super zdjęcia </SIZE>
czy ta duża czerwona piłka to "boomer ball" Gdzie można ją kupić bo szukam jakiś czas i nic
</QUOTE>
a tak ja je zamawialam w UK Na szarym byly dwie akcje zamowien ;P i mi do domu po kilkanascie przychodzilo takich hehhe
mocna rzecz ogolnie w Polsce czasem na allegro sa po ok 130zl, a jak zamawialam z UK wychodzilo ok 55-60zl za pilke;)
wiec albo mozesz na szarym zapytac czy ktos nie chce odsprzedac, bo z tego co wiem nie kazdemu psu podchodzi u mnie niestety dziewczyny szaleja
albo mozesz meczyc zeby zrobic kolejne zamowienie jesli beda chetni jak cos mozesz sie do mnie odezwac;]
pozdrowki
</QUOTE>
Dziękuję będę miała to na uwadze jakby co to będę się kontaktować
Po pierwsze bylo na dworze mega szaro i brzydko (i ciemno), a po drugie Pyra odkryla, ze gume z balonow mozna szybko polykac, wiec musielismy zakonczyc takie zabawy
Wiec postanowilismy przypomniec Ziemniakowi jak to sie fajowo stoi w bezruchu
Dawno nie cwiczyla, wiec chec chwycenia Konga byla silniejsza od skupienia sie na staniu Trza sie bedzie wziac do pracy, bo jak to ktos rzekl "sezon wystawowy niedlugo sie zaczyna"
W niedziele Pyra skonczyla ROK Tak oto wygladala solenizantka
sziiisza pisze:</s>Buahaha... Aga nie uciszaj mnie, bo powiem wszystkim, co Ty jej robisz
<B><s></s>rnaguszewski </B> , co do głupich pomysłów, to Ona tylko takie ma
</QUOTE>
hahahaha....jaki pan taki kam albo odwotnie tego nie wiadomo