Witam wszystkich forumowiczów.

Pierwszy krok na forum - będzie nam miło, jeśli założysz nowy temat i napiszesz parę słów o sobie i swoich psach.
Tosca
Pomocny wiedzą: 2

Post autor: Tosca »

Ja nie mam nic do dodania oprócz tego ze czuje się jak bym gadała do ściany .......

No cóż nigdy nie mogłam dogadać się z gronem pedagogicznym :twisted:

Pozdrawiam obrończyni uciśnionych ;)
Zarozumiałością oraz bezczelnością człowieka jest mówienie, że zwierzęta są nieme, tylko dlatego że są nieme dla jego tępej percepcji.

Mark Twain
kleoo
Bulomaniak 3
Bulomaniak 3

Post autor: kleoo »

Ejjjj! Ja też jestem pedagogiem i jakoś się dogadujemy g:D
grzegorzartur
Bulomaniak
Bulomaniak

Post autor: grzegorzartur »

Witam .....

A czy ktoś pamięta błękitne forum i co się tam działo?
kleoo
Bulomaniak 3
Bulomaniak 3

Post autor: kleoo »

Tak w sumie to ja nie wiem i nie jestem wtajemniczona, a na forum często jest mowa o rzeczach dla niewtajemniczonych. Co się stało z błękitnym forum???
Tosca

Post autor: Tosca »

kleoo wyjątek potwierdza regułę ;)

Ps. marr poproś moda o posprzątanie twojego tematu ;)
Zarozumiałością oraz bezczelnością człowieka jest mówienie, że zwierzęta są nieme, tylko dlatego że są nieme dla jego tępej percepcji.

Mark Twain
grzegorzartur
Bulomaniak
Bulomaniak

Post autor: grzegorzartur »

bylo takie forum ale zostało zamkniete bo jak wiadomo każdy wie lepiej i jego prawda jest najprawdziwsza. Wychodziły prywatne animozje na forum publicznym . :wink:
BURDY
Bulomaniak 1
Bulomaniak 1

Post autor: BURDY »

<QUOTE author="Tosca"><s>
Tosca pisze:</s>Mai a w jaki sposób Ty wybrałaś bulteriera ?? Przyszedł do Ciebie anioł w nocy i obwieścił dobrą nowinę ? czy jak ??
Każdy z nas kiedyś zrobił " wyliczankę " i padło na bulteriera , marr zachowuje się jak najbardziej odpowiedzialnie wręcz ksiązkowo
- wybrał rasę która mu odpowiada
- zaczął zgłębiać o niej wiedzę
- zdecydował ze to jest to !
- przygotowuje mieszkanie przed przybyciem szczyla do domu
- chce kupić psa z rodowodem i dowiedział się w jakiej hodowli aktualnie są szczeniaki

Coś tu jest nie tak ??
Ja nie jestem sfrustrowana i nie szukam problemu tam gdzie go nie ma , wyrażaj sobie swoją opinie a ja będę wyrażać dalej swoją, o przepraszam będę powtarzać po innych bo przecież tylko Ty na tym forum nie boisz się wyłamać ze swoimi poglądami ...........
</QUOTE>
Tosca napiszę w slangu młodzieżowym : "żółwik " bo gdybym chciał lepiej ująć to bym chyba nie ogarnął.
Marek, dwa bule z DG czekają na nowego kumpla do zabaw :)
Bule z Buzy
Bulomaniak 2
Bulomaniak 2
Kontakt:

Post autor: Bule z Buzy »

:lol: :lol: A ja powiem tak jak mieliśmy kupić pierwszego Bullka to szukałam w necie i dzwoniłam ,w jednej hodowli usłyszałam że nie mam tyle w kieszeń , w innej że niema już . I trafiłam do nie będę pisać jaka to hodowla . na Bertunie czekaliśmy 4miesiace . A potem pojawiły się następne

Bulliki . Edzia jak zobaczyliśmy na fotkach to była miłość od pierwszego spojrzenia i padły takie słowa o Edzio cudny i za telefon ,czy jeszcze można go kupić . Wszystkie maluchy nasze są cudowne i każdy z nich zajmuje część naszych serc . Nie powie czasami dadzą porządnie w kość ,ale szybko się zapomina.Długo by można pisać i tak nie odda się tego tak jak w realu . Radość z wygranych wystaw ,smutek gdy któremuś coś dolega i cudowne chwile jak się rodzą maleństwa . Pamiętam jedną z pierwszych wystaw z Bertą jak wygrała MŁ. wycałowałam ją i radość i duma rozpierały mnie , czekaliśmy na bisy i szłam z Berta na dwór ,przechodzili ludzie i słyszę ,, pacz tato idzie ta pani co całowała psa jak wygrał " i dla takich chwil warto żyć . :lol: :lol:

:lol: :lol: Życzę tobie i twojej rodzinie trafnego wyboru Bullika i cudownych chwili . :lol: :lol: Bule z Buzy jak ja to mówię z końca świata.
Berta
evvelin1
Bulomaniak
Bulomaniak

Post autor: evvelin1 »

hej:)
marr
Bulomaniak 1
Bulomaniak 1

Post autor: marr »

Szanowni,

może utnijmy wątek jednej wypowiedzi,bo jak wszyscy zauważyliśmy,kontynuowanie tego wątku nie ma najmniejszego sensu.

Sumując zapytam retorycznie:czy wszyscy przyszli rodzice, którzy podjęli decyzję o poczęciu dziecka muszą przejawiać wyrazy patologii?
marr
Bulomaniak 1
Bulomaniak 1

Cieszę się Burdy,że mieszkasz w pobliżu.Z pewnością skontaktuję się z Tobą w odpowiednim czasie.
BURDY
Bulomaniak 1
Bulomaniak 1

Post autor: BURDY »

<QUOTE author="marr"><s>
marr pisze:</s>Cieszę się Burdy,że mieszkasz w pobliżu.Z pewnością skontaktuję się z Tobą w odpowiednim czasie.
</QUOTE>
trzymam za słowo. :wink:
Kate26
Bulomaniak 1
Bulomaniak 1
Kontakt:

Post autor: Kate26 »

Witam:)

ale zrobiło się zamieszanie... :shock:

:shock:

my z Cleo równiez pozdrawiamy i też piszemy sie na spacerki:D moze nie tylko w Dąbrowie - w Będzinie tez mamy pełno miejca na dzikie gonitwy:D
marr
Bulomaniak 1
Bulomaniak 1

Super! Z pewnością skorzystamy z zaproszenia :D bo i tak mieliśmy w planach wycieczkę do Będzina... do stadniny koni :lol:
młodap
Bulomaniak 1
Bulomaniak 1

Post autor: młodap »

Witamy :D

Ps.Macie już swoją pociechę?
ODPOWIEDZ