Witam wszystkich forumowiczów.
Witam wszystkich forumowiczów.
Witam,
mam na imię Marek,mieszkam w Dąbrowie Górniczej.
Z żoną od dłuższego czasu zastanawialiśmy się nad przyjęciem nowego członkiem rodziny jakim będzie pies.Wybór padł na bullteriera.
Chcielibyśmy podziękować wszystkim Forumowiczom za podzielenie się swoimi doświadczeniami.
"Forum" okazało się najlepszą książką edukacujną dla nowicjuszy jakimi jesteśmy.Dokładnie czytam posty,sporządzam notatki,które mogą być pomocne w wychowaniu naszego przyszłego domownika,jak również w utrzymaniu go w zdrowiu.
Mam nadzieję,że wszystko pójdzie zgodnie z planem i w lutym zaprezentujemy naszego malucha.
Pozdrawiam.
mam na imię Marek,mieszkam w Dąbrowie Górniczej.
Z żoną od dłuższego czasu zastanawialiśmy się nad przyjęciem nowego członkiem rodziny jakim będzie pies.Wybór padł na bullteriera.
Chcielibyśmy podziękować wszystkim Forumowiczom za podzielenie się swoimi doświadczeniami.
"Forum" okazało się najlepszą książką edukacujną dla nowicjuszy jakimi jesteśmy.Dokładnie czytam posty,sporządzam notatki,które mogą być pomocne w wychowaniu naszego przyszłego domownika,jak również w utrzymaniu go w zdrowiu.
Mam nadzieję,że wszystko pójdzie zgodnie z planem i w lutym zaprezentujemy naszego malucha.
Pozdrawiam.
-
nataszka87
- Bulomaniak 1

Podziękowania
Dziękuję za ciepłe powitanie.
Już z żoną nie możemy doczekać się malucha.
Szczeniaki są już na świecie od 3 grudnia.
Jeszcze nie jest powiedziane,że to będzie ten miot i ta hodowla.
Nie mniej jednak ostro już planujemy wszystkie zakupy,przemeblowanie mieszkania,aby szczeniak był bezpieczny.
Już z żoną nie możemy doczekać się malucha.
Szczeniaki są już na świecie od 3 grudnia.
Nie mniej jednak ostro już planujemy wszystkie zakupy,przemeblowanie mieszkania,aby szczeniak był bezpieczny.
-
Bule z Buzy
- Bulomaniak 2

- Kontakt:
Witam
Moim skromnym zdaniem drogi Marku twój wybór jest raczej ,,mało trafny'' polecałabym Yorka
jeśli twoja wiedza na temat tej a nie innej rasy opiera się tylko na,,notatkach''oczywiście zasób wiedzy jest tutaj ogromny...ale te,,notatki''i,,padło na bullteriera''-jakoś mnie zdegustowały
Dalej piszesz ,że cyt.,,Szczeniaki są już na świecie od 3 grudnia.
Nie mniej jednak ostro już planujemy wszystkie zakupy,przemeblowanie mieszkania,aby szczeniak był bezpieczny.''bla bla bla
-jedno przeczy drugiemu
Jakoś dziwne to wszystko...
[/b]
Moim skromnym zdaniem drogi Marku twój wybór jest raczej ,,mało trafny'' polecałabym Yorka
Dalej piszesz ,że cyt.,,Szczeniaki są już na świecie od 3 grudnia.
Nie mniej jednak ostro już planujemy wszystkie zakupy,przemeblowanie mieszkania,aby szczeniak był bezpieczny.''bla bla bla
Jakoś dziwne to wszystko...
"Największą przyjemnością w posiadaniu psa jest to, że możesz się przed nim wygłupić, a on nie tylko, że się nie będzie śmiał, ale też zrobi z siebie głupka"