JESZCZE RAZ! : )

Pierwszy krok na forum - będzie nam miło, jeśli założysz nowy temat i napiszesz parę słów o sobie i swoich psach.
Tosca
Pomocny wiedzą: 2

Post autor: Tosca »

pokaż mi hodowcę który pseudobulom pomaga...

Proszę bardzo , suka wykupiona z rewelacyjnej pseudochodowli pochodząca zapewne właśnie z ciepłej kanapy urodzona ku szczęściu i radości jej właścicieli , a pomagają jej wstrętni okrutni i nie zapominajmy szpanujący hodowcy

http://www.forum.bulterier.pl/suka-z-li ... t3633.html text="http://www.forum.bulterier.pl/suka-z-li ... t3633.htmlhttp://www.forum.bulterier.pl/suka-z-licznymi- ... t3633.html>
W dziale schronisko na kilkadziesiąt buli trafia się jeden bądz dwa rasowe , o czym to świadczy ??

o tym, że jak w rozpaczy dzwoni właściciel szczyla, że mu przedwcześnie zszedł pies hodowca mówi: "milcz, dam ci drugiego"

Twoja odpowiedz nijak ma się do mojego pytania , mniemam ze nie uczono Cie w szkole czytania ze zrozumieniem :roll:

i powiedz mi jaki pseudohodowca da zrozpaczonemu właścicielowi szczeniaka za darmo ?? bo tamten zdechł !? zaśmieje mu się w twarz ot tyle .

Niżej podpisana szpanerka nie kochająca swojego psa tylko jego papierek Viktoria ;) Pozdrawiam
Zarozumiałością oraz bezczelnością człowieka jest mówienie, że zwierzęta są nieme, tylko dlatego że są nieme dla jego tępej percepcji.

Mark Twain
Bule z Buzy
Bulomaniak 2
Bulomaniak 2
Kontakt:

Post autor: Bule z Buzy »

<QUOTE author="Jaga"><s>
Jaga pisze:</s><QUOTE author="Złośnica"><s>
Złośnica pisze:</s>No coż...powiem szczerze, że mnie też szczena opadła.
Ale kochani .... czyż sami nie przyłożyliśmy do tego ręki ??
Zamiast wskazać lasce gdzie może kupić psa z papierem to zaczęły się dywagacje inbredowe i przysrywanki, które zwykłego potencjalnego posiadacza bulka mało interesują.
A efekt tego jest właśnie taki...poszła i kupiła bezpapierowca i wsparła pseudo.
</QUOTE>
Dziewczyna pytała o konkretne zinbredowane mioty i dostała ode mnie odpowiedź :idea:
<COLOR color="blue"><s></s>Cytat - "Wystarczająco jasno wypowiedziałam się na zadane pytania i jak dla mnie to jak komuś pasuje to może sobie kupić szczyla nawet z krycia ojciec/córka, matka/syn i brat/siostra - bez zadawania pytań na publicznym forum" </COLOR> :]
JAGNA . Jak by chcieli bullka z Hodowli wystarczy w zapowiedzi miotów.
My jak szukaliśmy kupić to oblatałam cały internet i trafiłam na Bertę . Dla chcącego nic trudnego . Najlepiej opluć . Witamy z końca świata.
Gdzieś te zinbredowane mioty wydłubała i nie były to jedyne ogłoszenia na stronach "herbowych" hodowli, Allegro lub Alegratce itp. Chciała szczyla "na już natychmiat" mając ograniczony budżet na zakup :?
<B><s></s>Zastanawiające jest :roll: dlaczego żaden z hodowców mających aktualnie mioty lub mające się za moment urodzić nie zaproponował jej nic ze swoich "herbowych" hodowli :scratch: </B>
</QUOTE> :( :( :( :( :(
Berta
JAiRICOTTA
Bulomaniak
Bulomaniak

Post autor: JAiRICOTTA »

z całym szacunkiem..

ale przypominam, że mój temat to "JESZCZE RAZ! : )"

dotyczy on kolejnego powitania na forum, tym razem jednak już z moim nowym ulubieńcem. Wypowiedzi większości forumowiczów są nie na temat :shock:

pozdrawiam :wink:
ja kończyć studia i robić kariera
my mieć samochód i bullterriera.

_ Kacha & Chiquitta :)
Tosca

Post autor: Tosca »

JAiRICOTTA poproś moda o posprzątanie ;)
Zarozumiałością oraz bezczelnością człowieka jest mówienie, że zwierzęta są nieme, tylko dlatego że są nieme dla jego tępej percepcji.

Mark Twain
evvelin1
Bulomaniak
Bulomaniak

Post autor: evvelin1 »

witaj,sunia jest piekna,pogratulowac:)sliczny pycholek:) a tak na marginesie moja suka tez nie ma rodowodu i tak ja kocham i za nic bym nie oddala a ty jestes wielka za swoj czyn:)pozdrawiam
Bule z Buzy
Bulomaniak 2
Bulomaniak 2
Kontakt:

Post autor: Bule z Buzy »

My też mamy piesora bez rodowodu Dziadka , jest to najukochańszy rudzielec pod słońcem . Ucałuj od Buli z Buzy maleńką . :wink: :wink: :wink:
Berta
młodap
Bulomaniak 1
Bulomaniak 1

Post autor: młodap »

Witamy i my :D
ODPOWIEDZ