benek i skunks
Szczerze, to nie rozumiem chęci trzymania w domu zwierzęcia, które nie jest udomowione, do tego jego trzymanie wymaga wycięcia głównego mechanizmu obronnego, co musi skutkować stresem i to poważnym, a do tego może się zakończyć śmiercią zwierzęcia / poważnymi konsekwencjami zdrowotnymi...skunksy niech sobie żyją, tam skąd pochodzą.
Zstąpił z nieba Archanioł Gabryiel
Z mieczem w dłoni
I białym bullem u boku...
psi behawiorysta http://www.dobrypies.eu
Z mieczem w dłoni
I białym bullem u boku...
psi behawiorysta http://www.dobrypies.eu
<QUOTE author="Truflada"><s>
nie sadze zeby szop pracz byl dobrymn pomyslem, to jest potworny szkodnik ktory potrafi zrobic dziure w podlodze rownie dobrze jak zmasakrowac drzwi w poszukiwaniu pozywienia
</QUOTE>Truflada pisze:</s>nie miałam pojęcia, że moża gdzieś kupić takiego skunksikafajne zwierzątko
podobają mi się jeszcze szopy pracze
![]()
jednak mimo wszystko w domu wole bulika, on czasami robi za skunksa![]()
![]()
nie sadze zeby szop pracz byl dobrymn pomyslem, to jest potworny szkodnik ktory potrafi zrobic dziure w podlodze rownie dobrze jak zmasakrowac drzwi w poszukiwaniu pozywienia
-
Truflada
- Pomocny wiedzą: 1

- Kontakt:
<QUOTE author="tymon"><s>
a bulterier nie?
</QUOTE>tymon pisze:</s><QUOTE author="Truflada"><s></QUOTE>Truflada pisze:</s>nie miałam pojęcia, że moża gdzieś kupić takiego skunksikafajne zwierzątko
podobają mi się jeszcze szopy pracze
![]()
jednak mimo wszystko w domu wole bulika, on czasami robi za skunksa![]()
![]()
nie sadze zeby szop pracz byl dobrymn pomyslem, to jest potworny szkodnik ktory potrafi zrobic dziure w podlodze rownie dobrze jak zmasakrowac drzwi w poszukiwaniu pozywienia![]()
a bulterier nie?
"Bullterrier nie jest w stanie pogodzić się z głupotą, nawet u swego właściciela"
masz rację Bulki nie szkodzą to bardziej skunks jest do szkodnikowania,czasami coś tam sobie poskubie i tyle (uwielbia kwiaty doniczkowe) a Benek czasami bywa zazdrosny i do momentu jeśli chodzi o jedzenie ma gdzieś skunksa ale jeśli tylko otwiera się lodówka to już dwa sępy stoją w gotowości i żaden nie odpuści