bije psa
-
kleoo
- Bulomaniak 3

No właśnie ja nie bardzo rozumiem... Ten mixx to niby jakiś bajkopisarz i wymyślator? On już był na forum?
W każdym razie dobrze, że pojawił się temat w stylu: "co robić gdy widzimy jak ktoś znęca się nad zwierzęciem?". W tym przypadku prawda to czy nie, ale wiadomo, że takie sytuacje mają miejsce na świecie, czasami obok nas, i dobrze wiedzieć gdzie to można zgłosić.
W każdym razie dobrze, że pojawił się temat w stylu: "co robić gdy widzimy jak ktoś znęca się nad zwierzęciem?". W tym przypadku prawda to czy nie, ale wiadomo, że takie sytuacje mają miejsce na świecie, czasami obok nas, i dobrze wiedzieć gdzie to można zgłosić.
-
Adriano
- Bulomaniak

Tak wiem , że temat był pisany już dawno ale musiałem napisać coś bo nie rozumiem kompletnie zachowania , mówisz chłopakowi "idź zgłoś " to on nie bo to jego kolega i nie może mu tego zrobić No to o czym mamy rozmawiać ?
Nie powie mu nic , nie zrobi bo to jego kolega , nie zabiora psa bo szkoda jego rodziców którzy są dobrze , nie pójdzie gdzieś tam bo jest temu przeciwny no to co on chciał zrobić ?
OK już nic się nie wypowiadam
:D
Nie powie mu nic , nie zrobi bo to jego kolega , nie zabiora psa bo szkoda jego rodziców którzy są dobrze , nie pójdzie gdzieś tam bo jest temu przeciwny no to co on chciał zrobić ?
OK już nic się nie wypowiadam
"Ludzie zapomnieli o tej prawdzie,lecz Tobie nie wolno zapominać.Stajesz się odpowiedzialny na zawsze za to,co oswoiłeś."
"Mały Książę" A.S. Exupery
" Nikt nie rodzi się zły z natury "
"Mały Książę" A.S. Exupery
" Nikt nie rodzi się zły z natury "