wstydliwy problem...
wstydliwy problem...
Mamy problem natury...ehm...męskiej. Pomimo tego,że Naduś ma już całe pół roku to nadal nie podnosi łapki. Wszystkie psy w parku już się z niego śmieją
W jakim wieku szczeniaki nabywają tej niezwykłej umiejętności? Może trzeba go jakoś tego...nauczyć?
- Rysia
- Pomocny wiedzą: 4

Psy nie muszą podnosić łapy. Wszystko zależy czy im się chce
Mój ma 2 lata i wygląd to tak, że jak jest coś wystającego na co trzeba nalać to łapę podnosi. Jak nic nie wystaje, czyli po prostu sika na trawę to tak jak suczka. No bo w końcu po co ma podnosić, na co?
kółko wzajemnej adoracji? - niezrzeszony
<QUOTE author="AV"><s>
Hamer ma prawie 4 lata i sika jak suka. Po co się wysilac jezli można się wysikać nie podnosząc nogi
nie widzę w tym szczerze mówiąc żadnego problemu
</QUOTE>AV pisze:</s>Nie musisz go tego uczyćnie martw sie , sam zacznie podnosić łapkę. Mój pies w wieku 6 miesięcy jeszcze nie podnosił nogi. Więc cierpliwości
Hamer ma prawie 4 lata i sika jak suka. Po co się wysilac jezli można się wysikać nie podnosząc nogi
nie widzę w tym szczerze mówiąc żadnego problemu
stara prawda - kto kapciem wojuje od bambosza ginie ;]]]]
Moja jamniczka zawsze nóżkę podnosi jak prawdziwy samiec
a Newtonek to różnie w zależności od tego jak bardzo chce mu się sikać , jeżeli bardzo chce, sika jak suka a jak tylko 3 kropelki to pięknie nóżkę podnosi 
Zarozumiałością oraz bezczelnością człowieka jest mówienie, że zwierzęta są nieme, tylko dlatego że są nieme dla jego tępej percepcji.
Mark Twain
Mark Twain