dużo czytam o bulach i pierwszy raz spotykam się z takim określeniem nawet jak pies jest tzw"krówka" to nie widziałam żeby ktoś używał określenia bi kolor ale to nie ważne nie o to chodzi w tym topiku
Tosca napisał:
A ja mam 2 sutki to będę miała bliźniaki Very Happy Rolling Eyes nie no nie mogę Cool WoOt? Rotfl
najgorsze w tym wszystkim jest to ze ja tez mam dwa sutki Very Happy
Ty-mon czy to oznacza ze będziesz dawał bliźniaki możesz zostać czołowym Polskim reepem a z kobietą z dwoma sutkami pewnie by wyszły czworaczki hihi
Zarozumiałością oraz bezczelnością człowieka jest mówienie, że zwierzęta są nieme, tylko dlatego że są nieme dla jego tępej percepcji.
</s><SIZE size="75"><s></s>A bi to po prostu znaczy 2 </SIZE>
</QUOTE>
<SIZE size="75"><s></s>dużo czytam o bulach i pierwszy raz spotykam się z takim określeniem nawet jak pies jest tzw"krówka" to nie widziałam żeby ktoś używał określenia bi kolor ale to nie ważne nie o to chodzi w tym topiku </SIZE>
</QUOTE>
<SIZE size="75"><s></s>wiem... wiem.. ale to taka moja mania, male skrzywienie... tak jak np. widzę czarno pregowanego bulla, a ktos sie zachwyca "jaki ładny tricolorek"... nie umiem tego nie skomentować
w bullach nie używa się określenia bicolor. Co nie oznacza, ze dwu kolorowy pies nie jest bicolorem
w sumie w przypadku bulli bicolorem może być tylko biało-rudy pies. Tricolor, biało-rudo-czarny, a pregowany w różnych odcieniach czy jasno pręgowany czy czarno pręgowany, to już poprostu pręgowany
np. popularnie tych obu terminów, bi i tri, używa się np. w przypadku bassetów
dobra przepraszam! już skonczyłam </SIZE>
[size=75](\__/)
(O.o )
(> < ) This is Bunny. Copy Bunny into your signature to help him on his way to world domination.[/size]
Spoko ja tez zawsze poprawiam jak ktoś na czarnego pregusa mówi trikolor myślę ze to skrzywienie ma każdy bul kopnięty można by w takim razie nazwać bi kolorem czarno białego psa i stety lub niestety to określenie nie używane jest u bulików co nie zmienia faktu ze jest ono prawidłowe i używane przy określeniu koloru u innych ras o czym ja nie wiedziałam ale już wiem Pozdrawiam
Zarozumiałością oraz bezczelnością człowieka jest mówienie, że zwierzęta są nieme, tylko dlatego że są nieme dla jego tępej percepcji.
Hm czy to nie lekka przesada !? tysiaka za szczeniaki w takim stanie i bez rodowodu ja rozumiem ze pieski jak się rodzą to są upaprane ale chyba się je myje nosz k****
Tosca pisze:</s>Nowy kwiatek z allegro
Szczeniaki <B><s></s>Bicolor </B> i tricolor .
pies jest wart swojej ceny, suka wysportowana, wytrenowana,<B><s></s> bardzo silna genetycznie </B> o wspanialej psychice, wiec male odziedziczyly wszystko co najlepsze.
i jeszcze tak na marginesie pseudo zaczynają się cenić 1000 zł to normalna cena za bullkundla
</QUOTE>
To już dobrze że bi a nie homo (biały) albo hetero (kolorowy)
"Bullterrier nie jest w stanie pogodzić się z głupotą, nawet u swego właściciela"
Dzis oferuje na sprzedaz piekna rodowodowa suczke bullterrier, suka biala, bardzo potezna, i duza, super psychika do dzieci! i zwierzat-kotow rowniez. Jestem zmuszony ja sprzedac z powodow osobistych, oraz tego ze moja suka jej nie toleruje. Nie moge narazac psiakow na pogryzenia. Suka swietnie rokuje wystawowo. Polecam milosnikowi rasy i przyszlemu wystawcy- suka prezentuje sie na prawde lepiej niz nie jeden pies tej rasy Pieknie odchowana i pelna energii zdrowa suczka. Zastrzegam sobie sprzedaz suki osobom nieodpowiednim. w razie pytan podaje moj nr gg 2******3 Zdjecia dolacze wkrotce. Prosze nie licytowac bo suki nie sprzedam za symboliczne kilka zl, Zainteresowanych prosze o kontakt. Cena jaka mnie interesuje to 2500 do negocjacji.
Sprzedanie psa osobą nieodpowiednim jest najważniejsze