Listonosz i bulterier ?
Listonosz i bulterier ?
Czy bulteriery rzeczywście nie lubią listoszy ? Takie stwierdzenie właśnie wczoraj padło z ust sprawozdawcy walki Gołoty z Adamkiem : " lubią się jak bulterier z listnoszem " - i opinia o psie mordercy poszła w Polskę a na pewno tą walkę oglądała spora widownia . Ile osób uwierzyło w to ? Nóż się otwiera w kieszeni .

Mówi się że całe życie gonisz za pieniędzmi tracąc zdrowie a później na starość gonisz za zdrowiem tracąc pieniądze .
==================
==================
Nie wiem jak bulterier ale mój jamnik nienawidzi listonoszy a jeszcze bardziej pana od pomiarów liczników z wodą
trzeba ją zamykać w innym pokoju a ona tam z wściekłością ujada i robi wszystko żeby go dopaść heheh
Za to mój stafior listonoszy uwielbia biegnie się buziaczkować i miziać z czego pan na początku nie był zbytnio zadowolony a teraz się pyta gdzie ten miły piesek
Za to mój stafior listonoszy uwielbia biegnie się buziaczkować i miziać z czego pan na początku nie był zbytnio zadowolony a teraz się pyta gdzie ten miły piesek
Zarozumiałością oraz bezczelnością człowieka jest mówienie, że zwierzęta są nieme, tylko dlatego że są nieme dla jego tępej percepcji.
Mark Twain
Mark Twain
Listonosza to nienawidziły moje kundle, ale był wredny i psikał gazem bez powodu. Teraz listonoszem jest młody chłopak, którego Tekla wręcz kocha, częstuje piłeczką i zalizuje na śmierć. Pan kurier natomiast wczoraj wręcz dopominał się spotkania z naszymi psami, bo chciał się przywitać a lało i psów nie wypuściłam.
To zależy do człowieka - jeżeli jest do rzeczy to bull go polubi, jeżeli wredny to nie!
To zależy do człowieka - jeżeli jest do rzeczy to bull go polubi, jeżeli wredny to nie!
Tekla i ja
-
bulterierka
- Pomocny wiedzą: 3

Wiesz żaden pies,a przynajmniej rzadko lubi listonosza. Pies czuje inne zapachy,bo jak wiadomo gościu chodzi od domu do domu,zwierze jest zdezorientowane i nie wie kto to jest.Przynajmniej tak gdzie s wyczytałam.
Takich stwierdzeń jest pełno np.ostatnio m usłyszałam co s takiego: Jesteś groźny jak bulterier
Takich stwierdzeń jest pełno np.ostatnio m usłyszałam co s takiego: Jesteś groźny jak bulterier
-
kleoo
- Bulomaniak 3

Zakobul, dobrze, że o tym wspomniałeś/aś, bo mnie to bardzo ukłuło
Popularnie mówiąc psy listonoszy nie lubią, ale pewnie tak jak i kominiarzy, monterów i innych obcych na swoim terenie. Ale z drugiej strony, bulki jak wiemy są jedyne i niepowtarzalne w swoim rodzaju.
W wakacje robiłam obiad i czekałam na narzeczonego. Miał być za kilka minut. Obieram i kroje sobie pomidorki, nagle dzwonek do drzwi. No to lecę (będąc pewna, że to narzeczony), otwieram szybko drzwi nie patrząc kto to (Hades oczywiście za mną) i lecę z powrotem do kuchni i dalej ubabrana w warzywach kroje se te pomidorki. Kroje i kroje, a tu nikt nie wchodzi. Aż się wystraszyłam lekko, bo Hadesa i narzeczonego ani widu ani słychu. No to wychodzę na klatkę, a tu stoi listonosz normalnie wryty, nieruchomo, ledwo oddychając a przy nim Hadesik cały z siebie zadowolony z ogonkiem jak helikopter
Hadesowi najwyraźniej listonosz nie przeszkadza 
Popularnie mówiąc psy listonoszy nie lubią, ale pewnie tak jak i kominiarzy, monterów i innych obcych na swoim terenie. Ale z drugiej strony, bulki jak wiemy są jedyne i niepowtarzalne w swoim rodzaju.
W wakacje robiłam obiad i czekałam na narzeczonego. Miał być za kilka minut. Obieram i kroje sobie pomidorki, nagle dzwonek do drzwi. No to lecę (będąc pewna, że to narzeczony), otwieram szybko drzwi nie patrząc kto to (Hades oczywiście za mną) i lecę z powrotem do kuchni i dalej ubabrana w warzywach kroje se te pomidorki. Kroje i kroje, a tu nikt nie wchodzi. Aż się wystraszyłam lekko, bo Hadesa i narzeczonego ani widu ani słychu. No to wychodzę na klatkę, a tu stoi listonosz normalnie wryty, nieruchomo, ledwo oddychając a przy nim Hadesik cały z siebie zadowolony z ogonkiem jak helikopter
- OLKAiDEXTER
- Bulomaniak 3

-
Loki-Lokers
- Bulomaniak